«

»

DEZNA CONSULTING: Calitatea in infrastructura rutiera

Share

Drum Bun! Pentru ca urarea sa se realizeze si concret, trebuie sa depaseasca nivelul sentimental si sa-si gaseasca un corespondent in calitatea arterelor de circulatie rutiera. Un lucru pe deplin posibil atunci cand cei care se ocupa de infrastructura rutiera folosesc in tehnologiile lor specifice, in primul rand, utilaje si instalatii moderne de mare productivitate si calitate superioara. Aceste atribute elimina din start lucrul de „ochii lumii“ si pe… picior, urmare a unor conjuncturi de interese…

Concret, firma Dezna Consulting SRL din Arad pune la dispozitia celor interesati utilaje si instalatii de provenienta occidentala care asigura lucrari performante.

 

In cei 12 ani de activitate, au fost comercializate peste 500 de instalatii, utilaje si masini pentru construirea, repararea si intretinerea drumurilor.

Unul dintre sectoarele cele mai solicitate in ultima perioada este sectorul de productie, transport si pulverizare a emulsiilor bituminoase si a emulsiilor bituminoase modificate, pentru reparatii de drumuri asfaltate.

In domeniul productiei de emulsie, colaboram cu renumita firma „Impianti Guthertm“ S.p.a. din Milano – Italia, care are o experienta de peste 50 de ani in domeniu si ofera instalatii automate complete de productie a emulsiei bituminoase atat acide, cat si bazice, cu capacitati de la 5.000 la 15.000 litri/ora, cu sau fara gospodarii de bitum (rezervoare de stocare si incalzire orizontale sau verticale si cazane cu ulei diatermic).

In domeniul transportului si pulve­rizarii emulsiei obtinute in instalatiile de mai sus, colaboram cu firma „Antec International“ S.p.a. din Bologna – Italia. Firma are toate tipurile de astfel de instalatii, incepand de la cele manuale (care poarta un butoi de 200 l) pana la capacitati cuprinse intre 1.000 si 16.000 litri – care se pot monta pe platforma unui camion – sau, in cazul unor comenzi speciale, se pot integra unui sasiu de camion. Instalatiile sunt prevazute cu un sistem de incalzire a emulsiei cu arzatoare pe gaz sau motorina si dispun de un circuit special de incalzire a pompei si a barei de pulverizare. Diuzele sunt cu autocu­ratire. La cerere, instalatiile pot fi livrate cu izolatie termica si dispozitiv electronic de supraveghere a cantitatii de emulsie pulverizate pe metru patrat, in vede­rea respectarii cerin­telor din documentatia tehnico-economica a lucrarii executate.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/dezna-consulting-calitatea-in-infrastructura-rutiera/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.