«

»

URBIS: Prezenta permanenta in casa ta

Share

De peste 40 de ani, SC Urbis Armaturi Sanitare SA isi semnaleaza prezenta in casa dumneavoastra.

Produsele ei – baterii bi si monocomanda, robinete, ventile si sifoane, accesorii pentru camera de baie si bucatarie – au suferit modificari de aspect si de calitate pentru a raspunde in totalitate cerintelor pietei. Pentru toate produsele exista agrementare MLPTL si certificare ISO 9001.

 

Conceptul „Totul pentru casa ta“ a fost ales pentru a oferi beneficia­rilor dotarile necesare amenajarii interioare a locuintei.

In acest an, SC Urbis Armaturi Sanitare SA este prezenta la Construct Expo – Ambient in perioada 23–27 mai, pavilionul 13, standul 58–59. Cei care doresc sa vada produsele incluse in oferta de la Romexpo sunt asteptati pentru un dialog la obiect cu specialistii firmei.

Tendinta in acest an este respectarea si alinierea la cerintele Uniunii Europene pentru a face fata unui mediu concurential din ce in ce mai acerb. Produsele prezentate la targ vin in ajutorul utilizatorilor, pentru ca raspund unor exigente moderne, cel putin o parte dintre ele fiind dotate cu:

• robinete cu temporizare pentru lavoar, amestecatoare sau numai pentru apa rece;

• robinete cu pedala pentru apa rece sau amestecatoare cu montaj pe perete sau pardoseala;

• baterii, robinete, obiecte sani­tare cu comanda electronica;

• robinete cu temporizare pentru pisoar.

Produsele mentionate sunt destinate spatiilor publice cu trafic intens de persoane, industriei de panificatie si alimentara asigurand economie de apa, energie si normele de igiena impuse de standardele in vigoare.

La Construct Expo – Ambient puteti viziona, de asemenea, o gama larga de baterii, accesorii pentru camera de baie si piese de schimb pentru acestea. Si in acest an, marca Urbis se va impune, iar produsele ei vor fi in continuare necesare tuturor claselor de utilizatori.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 26 – mai 2007

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/05/07/urbis-prezenta-permanenta-in-casa-ta/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.