«

»

APLA: Atlas Production Park

Share

In urma unei investitii de aproximativ 6,5 milioane de euro, Atlas Corporation a inaugurat recent cea mai moderna platforma de productie in domeniul materialelor de constructii din Romania, Atlas Production Park. Noua platforma cuprinde doua unitati de productie pentru polistiren extrudat, vopsele lavabile, tencuieli decorative si gleturi de umplere si finisaj.

Atlas Production Park se intinde pe o suprafata totala de 72.000 metri patrati  si este localizat in comuna Tunari, pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, unde au fost create conditii excelente de munca pentru cei 80 de angajati.

Cu o capacitate anuala de productie de 150.000 metri cubi de polistiren extrudat, 50.000 tone vopsele lavabile, tencuieli decorative si gleturi, toate dezvoltate sub marca APLA – Atlas Professional Line Applications –, Atlas Corporation vizeaza atingerea unei cifre totale de afaceri de 47 milioane de euro.

„Avantajul competitiv al portofoliului Apla este reprezentat de oferta completa de produse de calitate, obtinute pe baza unor tehno­logii de ultima ora, acceptate la nivel international. Avem, de asemenea, capacitatea de a raspunde nevoilor unei piete foarte dinamice, cum este cea romaneasca, si venim in intampinarea asteptarilor clientilor printr-un sistem de distributie foarte fiabil. Noile capacitati de productie sunt dotate cu tehnologii dintre cele mai moderne, respectand toate standardele in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator“, a declarat Nicholas Sitinas, presedintele Atlas Corporation.

Atlas Corporation isi propune, pana la sfarsitul anului, o cota de 35% pe piata de polistiren extrudat si de 15% pe cea de vopsele lavabile, in prezent Apla fiind al treilea brand de pe piata autohtona de vopsele lavabile.

Atlas Corporation este singurul producator in domeniul materialelor de constructii din Romania care opereaza cu o retea de distributie proprie, pe intreg teritoriul Romaniei, prin cele 9 filiale localizate in Braila, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Timisoara.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 29 – august 2007

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/08/09/apla-atlas-production-park/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.