«

»

CONSILIER CONSTRUCT: Proiectul Autostrada Transilvania

Share

Consilier Construct, societate avand ca obiect principal de activitate proiectarea, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale, isi desfasoara activitatea atat pe plan intern, cat si pe plan extern, in stransa corelare cu strategia de dezvoltare a pietei serviciilor si se adapteaza permanent cerintelor impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Societatea utilizeaza programe moderne de proiectare cu tehnica de calcul adecvata si personal de inalta calificare, beneficiind in acelasi timp de un management curajos si eficient. Printre partenerii sai de afaceri se numara companii de renume, precum: Scetauroute, BCEOM, Spea, Bonifica Spa, Louis Berger, Pöyry Infra GmbH, care au fost atrase de perspectiva de a forma parteneriate cu Consilier Construct datorita resurselor pe care le detine.

 

In prezent, dupa 12 ani de activitate, Consilier Construct desfasoara in asociere cu Pöyry Infra GmbH proiectul de amploare: Servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru Sectiunea 1A Brasov (Cristian) – Fagaras al Autostrazii Brasov-Cluj-Bors 2007, avand ca beneficiar Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA. Obiectivul acestui proiect este Autostrada Brasov-Cluj-Bors, Sectiunea 1A Brasov (Cristian) – Fagaras, 53 km, iar Consilier Constructin parteneriat cu Pöyry Infra GmbH actualizeaza studiul de feza­bilitate, elaboreaza proiectul tehnic, intocmeste detaliile de executie si asigura serviciile de asistenta tehnica pentru indeplinirea acestui obiectiv.

Sectorul de autostrada face parte din Autostrada Transilvania. Necesitatea realizarii acestei autostrazi a fost accentuata si de intensificarea transporturilor si atragerea fluxurilor de marfuri dinspre Europa. Realizarea integrala a Autostrazii Transilvania, prin completarea cu sectiunea 1A, conduce la reducerea impactului nega­tiv asupra mediului prin dimi­nuarea emisiilor de poluanti prin destatuarea unui trafic fluent, viteze de transport superioare, si prin proiectarea unor sisteme de protectie a mediului. Acest fapt este in conformitate cu politica de transport avuta in vedere de catre Uniunea Europeana pe intregul sau teritoriu.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 34 – ianuarie-februarie 2008



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/02/28/consilier-construct-proiectul-autostrada-transilvania/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.