«

»

TERMOCLIMA: Sisteme de incalzire prin radiatie

Share

SC TERMOCLIMA SRL, unic importator al sistemelor de incalzire prin radiatie marca CARLIEUKLIMA, va ofera cele mai bune solutii in domeniul incalzirii, utilizand produse de cea mai inalta calitate si la standarde europene. Prin calitatea superioara oferita de noi, confortul dumneavoastra este asigurat.

 

Euterm este un sistem de incalzire constituit din panouri radiante cu functionare pe apa calda, apa supraincalzita sau vapori. Euterm poate functiona impreuna cu orice sistem energetic primar. Este ideal pentru incalzirea spatiilor mici, localuri, spatii ambientale de dimensiuni medii si mari, ideal pentru spatii cu risc la incendiu. Incalzirea se face uniform nu stratificat, fara nicio miscare a aerului, acesta fiind principalul avantaj.

 

Solutii pentru o inalta distributie a campului de radiatie

Pe langa folosirea unui otel de calitate, distributia radiatiilor este asigurata printr-un proces care garanteaza contactul excelent intre tuburi si placa radianta. La cerere, panourile radiante se pot echipa cu placi anti-convectie pentru reducerea dispersiei in partea superioara si marirea temperaturii placii radiante.

 

Sistemul Euceramic e constituit din difuzori radianti autonomi cu incandescenta de inalt randament, proiectat si realizat dupa cele mai moderne si rationale sisteme de lucru: lejer, de dimensiuni compacte, putand fi orientati pentru obtinerea unei difuzii omogene a caldurii in zone precise. Unul dintre principalele avantaje ale sistemului Euceramic este aplicarea principiului fizicii de propagare a caldurii doar pe portiuni prestabilite, evitand dispersarea caldurii pe arii extinse.

 

Cu sistemul Euceramic se incalzeste unde, cand si cum se doreste, cu ajutorul propagarii caldurii, optimizand raportul dintre exigenta si cost.

Incalzitoarele radiante din seria Euceramic HE sunt solutia optima pentru rezolvarea problemelor privind montarea la inaltimi ridicate.

Un sistem eficient de schimb face posibila recuperarea caldurii de la gazele de ardere, facand transferul de caldura catre noul mixt de combustibil si marind substantial puterea unitatilor radiante.

 

Esteticul face parte din el

Compactitatea, greutatea mica si culorile disponibile permit o integrare placuta in ambientele unde aparitia si protectia operelor artistice reprezinta o importanta primara.

Bariera de aer Euwind este instalata in interiorul sau exteriorul cladirilor, sau de ambele parti ale usilor, actionand ca un scut.

Coloana de ventilatie include:

• o admisie de aer protejata de contaminarea exterioara;

• un modul superior pentru diminuarea poluarii fonice;

• un modul inferior pentru diminuarea poluarii fonice;

• o articulatie metalica;

• un canal subteran cu unghiular.

Ventilatorul extrage aerul din apropierea tavanului si il impinge apoi, prin modulul de diminuare a zgomotului, in canalul de distributie cu o viteza considerabila. Jetul de aer despica straturile de aer rece de la nivelul solului si il elimina in exterior.

Bariera de aer Euwind este un avantaj de maxima eficienta la nivelul solului, unde actiunea aerului rece este mult mai mare.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 35 – martie 2008



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/03/29/termoclima-sisteme-de-incalzire-prin-radiatie-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.