«

»

TERMOCLIMA: Sisteme de incalzire prin radiatie

Share

SC TERMOCLIMA SRL, unic importator al sistemelor de incalzire prin radiatie marca CARLIEUKLIMA, va ofera cele mai bune solutii in domeniul incalzirii, utilizand produse de cea mai inalta calitate si la standarde europene. Prin calitatea superioara oferita de noi, confortul dumneavoastra este asigurat.

 

Sisteme de incalzire prin radiatie – CARLIEUKLIMA

Sistemul Eucerk este un sistem radiant cu functionare pe combustibil gazos sau lichid, destinat in special atat pentru incalzirea spatiilor civile mari si medii, cat si a spatiilor comerciale si industriale. Este realizat cu totul special, avand rezultate care merita sa fie cunoscute, in ceea ce inseamna siguranta, uniformitatea temperaturii si reducerea emisiilor in atmosfera. Eucerk este un sistem compus din tuburi aluminizate care sunt pozitionate pe tavanul incaperilor ce urmeaza a fi incalzite.

Tuburile sunt incalzite pana in jurul unei temperaturi cuprinse intre 150 0C si 250 0C. Dupa atingerea temperaturii ele emit raze infrarosii care incalzesc incaperile fara a provoca miscari ale aerului. Caldura necesara atingerii temperaturii optime a tuburilor radiante este furnizata de catre un arzator cu aer insuflant. Schimbul de caldura dintre camera de combustie si tuburile radiante este asigurat de o circulatie constanta a gazelor cu ajutorul unui ventilator centrifugal.

 

Functionare Si siguranta certificata

Tuburile radiante Eurad sunt incalzitoare radiante de o performanta ridicata, realizate prin folosirea celor mai moderne tehnologii care respecta cele mai stricte reguli privind siguranta, salvarea de energie si protectia mediului inconjurator. Fiecare componenta a fost astfel fabricata pentru obtinerea unor performante maxime si consumuri minime.

Sistemul radiant Eurad este recomandat pentru incalzirea in totalitate a incaperilor, indiferent daca acestea sunt mici, medii sau mari. Constructia atenta a sistemului face posibila incalzirea partiala a spatiilor.

 

Tuburi calorizate aluminizate

Elementele radiante ale sistemului Eurad sunt fabricate din otel HT aluminizat si calorizat care este, in special, foarte rezistent la temperaturi ridicate si la coroziune. Tratamentul superficial la care tuburile sunt supuse (calorizare) asigura o emisie de durata la cel mai inalt nivel. La modelele MSU si MSC, cotul la 1800 este fabricat din acelasi material ca si tuburile.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 36 – aprilie 2008



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/04/30/termoclima-sisteme-de-incalzire-prin-radiatie-3/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.