«

»

ISOPAN EST mereu langa tine

Share

Isopan Est, urmand politica Grupului Manni, grup din care face parte, a pus satisfacerea clientilor pe primul plan al strategiei sale de dezvoltare.

Organizarea unei retele de agenti in toata Romania a creat premisele unei activitati de vanzare si postvanzare interactive si apropiate de nevoile clientilor.

Unul dintre agentii nostri este intotdeauna in vecinatatea clientului, punand la dispozitia acestuia toata experienta noastra cu privire la constructia si proiectarea de edificii folosind panourile tip sandwich ISOPAN.

Pornind de la alegerea diverselor tipuri de panouri pana la sfaturi privind cea mai buna grosime de tabla sau cea mai potrivita culoare, agentii nostri sunt gata sa consilieze pe oricare dintre clienti.

Activitatea postvanzare nu se rezuma doar la verificarea termenelor de livrare, ea prelungindu-se si in domeniul consilierii privind eventualele probleme aparute ulterior livrarii produselor, precum si la eventuale sfaturi practice pentru utilizarea optima a panourilor produse de Isopan Est.

Satisfacerea clientului si apropierea de acesta nu este in cadrul Isopan Est doar un obiectiv de calitate, ci si o componenta palpabila a activitatii noastre zilnice.

Toata gama de informatii necesare alegerii in cunostinta de cauza a solutiei celei mai avantajoase pentru client este doar la un „click“ distanta de acesta prin intermediul site-ului nostru www.isopan.com.

Aici clientul poate gasi raspuns la orice problema in legatura cu activitatea noastra si poate contacta imediat o persoana capabila sa raspunda intrebarilor sale.

O echipa tanara si eficienta este mereu gata sa raspunda in cel mai scurt timp posibil oricarei cerinte a clientilor nostri.

Fiind mereu aproape de beneficiarii nostri prin intermediul serviciului clienti, putem solutiona toata gama de probleme care pot aparea in relatiile cu acestia.

Suntem mereu aproape de client oriunde se afla acesta pe teritoriul Romaniei si mereu gata sa transmitem sfaturile noastre bazate pe experienta proprie, precum si pe experienta indelungata a specialistilor nostri din cadrul grupului.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 41 – septembrie 2008

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/09/30/isopan-est-mereu-langa-tine/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.