«

»

CONSILIER CONSTRUCT: Drumul National DN 7C – Transfagarasan

Share

Consilier Construct membra a grupului Pöyry, companie avand ca obiect principal de activitate proiectarea, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale, isi desfasoara activitatea atat pe plan intern, cat si pe plan extern, in stransa corelare cu strategia de dezvoltare a pietei serviciilor, adaptandu-se permanent cerintelor impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Societatea utilizeaza programe moderne de proiectare cu tehnica de calcul adecvata si personal de inalta calificare, beneficiind in acelasi timp de un management curajos si eficient. Din 1995, de cand a fost infiintata, pana in prezent, noua membra a grupului finlandez Pöyry, organizatia privata Consilier Construct a cucerit progresiv piete din diferite sectoare ale constructiilor, impunandu-se ca un furnizor reputat de servicii profesioniste si, de la an la an, tot mai diversificate. In ultimii ani, numeroase proiecte – cu finantare nationala, europeana si internationala – care au avut ca principal obiect proiectarea, consultanta, asistenta tehnica sau protectia mediului, s-au derulat sub sigla Consilier Construct, cu cele mai bune rezultate.

 

Un proiect realizat la nivel nati­onal, solicitat de catre autoritatile locale este Servicii intocmire docu­mentatie teh­nica DN 7C km 117 + 000 – 140 + 000.

Amplasamentul este situat pe DN 7C, drum care face legatura intre judetul Arges si Sibiu pe Transfagarasan, in regiunea Sud Muntenia si Centru. Sectorul de drum incepe pe Balea Lac iar pe sectorul dintre km 117 + 000 – km 140 + 000, se regasesc un numar de 14 poduri. Drumul National DN 7C – Transfaga­rasaneste unul dintre cele mai spectacu­loase drumuri nationale datorita complexitatii sale.Consilier Construct a elaborat documentele necesare pentru a obtine avize, acorduri, proiect de autori­zatie pentru constructie, certificat de urbanism, documente exproprieri, studiu de fezabilitate, studiu de impact, studii topo, geo, investigatii rutiere, calculul si dimensionarea structurii rutiere, documentatie topografica, analiza cost – bene­ficiu, caiete. Obiectivul general al proiectului este reabilitarea adecvata a situatiei din teren care sa asigure circulatia in conditii de securitate si confort a turistilor si localnicilor.

Adaptarea solutiilor tehnice la nivelul cerut de investitor, armonizarea solutiilor tehnice cu legislatia in vigoare din Romania, dar si apropierea de conditiile impuse prin legislatia europeana, toate acestea, in ansamblu, reprezinta elemente care arata ca prin tot ceea ce face, compania CONSILIER CONSTRUCT, membra a grupului Pöyry, contribuie activ la crearea unui mediu competitiv si calitativ pe piata serviciilor de consultanta si proiectare in constructii.

Consilier Construct, membra a grupului Pöyry, a fost si este, pe parcursul a peste un deceniu de existenta, o prezenta vie, activa si prestigioasa in viata economica a tarii, avand un rol important in implementarea si asigurarea tehnolo­giilor noi in domeniul constructiilor.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 44 – decembrie 2008



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2008/12/31/consilier-construct-drumul-national-dn-7c-transfagarasan/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.