«

»

ALUPROF: Preturi promotionale la sisteme din aluminiu pentru usi si ferestre

Share

Sfarsitul lui martie inseamna totodata si finalul primului trimestru din anul 2009. Din pacate, el nu anunta, asa cum ne-am fi asteptat, si unele solutii pentru sfarsitul „crizei“ care sacaie pe mai toata lumea, cu efectele ei din ce in ce mai greu de digerat. Scenariile si analizele prezentate de guvernanti nu par sa reprezinte deocamdata o rezolvare pentru probleme cu care ne confruntam cu totii. Asteptam sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului pentru a vedea se va mai intampla pe parcurs si ce solutii se vor mai adopta.

Un prim pas trebuie facut insa de cineva, fie ca este furnizor sau client, un pas de la care sa existe un punct de plecare pentru o discutie constructiva si o colaborare fructuoasa intre parteneri.

Un asemenea prim pas si-a propus sa-l faca firma Aluprof System Romania care ofera colaboratorilor sai preturi promotionale pentru urmatoa­rele sisteme din aluminiu: MB-SR 50 – pentru pereti cortina, MB-45 – fara bariera termica pentru usi si ferestre, MB-59 S – cu bariera termica, pentru usi si ferestre.

Sistemul din aluminiu MB-45, din oferta Aluprof face parte din categoria sistemelor moderne pentru executia elementelor arhitecturale atat de interior cat si de exterior, care nu necesita existenta barierei termice. Cu un asemenea sistem se pot efectua compartimentari interioare, usi si ferestre de diferite tipuri, inclusiv usi glisante manuale sau automate, vestibuluri, ferestre de ma­gazin, diverse constructii spatiale.

Adancimea de constructie a profilelor ferestrelor este de 54 de mm pentru tocuri si de 45 de mm pentru cercevele. La usi, adancimea de constructie este, atat pentru toc cat si pentru cercevea, de 45 de mm.

La acest sistem, din exterior poate fi observat efectul de suprafata continua, atat la usi cat si la ferestre, atunci cand acestea sunt inchise. Din interior, la usi, tot in pozitia inchis, se poate obtine o aliniere a tocului cu foaia de usa.

Un avantaj deosebit al sistemului il constituie faptul ca profilele pot fi indoite creandu-se arce de cerc si arcade de diferite dimensiuni.

De asemenea, prelucrarea sistemului MB-45 este foarte usoara, timpii de executie sunt redusi, iar cei auxiliari aproape eliminati.

Un alt punct forte al sistemului il reprezinta faptul ca acesta este compatibil cu alte sisteme Aluprof, de la care pot fi utilizate diferite elemente, cum ar fi coltarii de legatura garniturile pentru sticla, balamale, zavoare etc. De asemenea, pe MB-45 se poate monta feroneria celor mai importante firme de accesorii din lume.

 

Caracteristicile sistemului

Aspect:

posibilitatea utilizarii geamurilor termoizolatoare de orice tip cu grosimi cuprinse intre 1 mm si 36 mm pentru ferestre si intre 1 mm si 27 mm pentru usi;

• posibilitatea indoirii profilului si, deci, a realizarii diferitelor tipuri de arcade;

• sistemul poate fi vopsit intr-o gama foarte larga de culori (180 culori conform gamei RAL).

Rezistenta si izolare:

asigura eficient drenajul apei si ventilatia;

• garniturile sistemului sunt din cauciuc sintetic EPDM de foarte buna calitate.

Accesorii:

Accesoriile si elementele de legatura sunt in conformitate cu normele EURO;

• Accesoriile care pot fi utilizate sunt: Dr Hahn, Roto, Geze, Wala, Fapim.

Teste si aprobari:

Sistemul din aluminiu MB-45, detine:

• Atestatul Tehnic al Building Research Institute din Varsovia cu nr. AT-15-5176/2004;

Suport tehnic:

compania noastra asigura suport tehnic inclusiv softul specializat;

Pentru a va familiariza cu acest sistem dar si cu celelalte din oferta firmei noastre, va asteptam la Depozitul din localitatea Popesti Leordeni, jud. Ilfov, strada Taberei, Nr. 1A.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 47 – aprilie 2009

 

Autor:
ing. Carmen PASCU – ALUPROF SYSTEM ROMANIA



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/04/04/aluprof-preturi-promotionale-la-sisteme-din-aluminiu-pentru-usi-si-ferestre/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.