«

»

TEGERO: Utilaje pentru constructii

Share

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul utilajelor pentru constructii, societatea noastra furnizeaza piese de schimb si consumabile, precum si reparatii capitale la utilajele de provenienta straina: O&K, Faun, Terex, MF, Hanomag, Atlas, Case, JCB, Komatsu, CAT.

Avem in stoc:

• piese de schimb pentru motoare;

• cupe de excavare si dinti pentru cupe;

• componente cale de rulare pentru marcile: Caterpillar, Fiat Allis, Hitachi (lant cu role si senile, role de sustinere, role senile);

• consumabile: filtre de aer, motorina, ulei hidraulic, de transmisie si de motor.

Pentru a mentine nivelul ridicat al cali­tatii, personalul este scolarizat periodic in domeniul motoarelor diesel, al pompelor si motoarelor hidraulice.

Datorita pozitiei geografice avantajoase si avand la dispozitie patru echipe de service si autovehicule dotate cu sculele si echipamentele necesare pentru interventii rapide la beneficiar, putem raspunde prompt tuturor solici­tarilor venite din partea clientilor aflati in orice punct din tara.

Va asteptam la sediul firmei din Sibiu, unde se afla parcul de utilaje second hand, atelierele pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice, magazia de piese de schimb si consumabile.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 47 – aprilie 2009



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2009/04/04/tegero-utilaje-pentru-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.