«

»

ADEPLAST: Instalatii electrice si automatizari

Share

Antreprenor: TIAB SA, Sucursala Ploiesti

Antreprenor general: M-TEC, Germania

Beneficiar: Adeplast SA

Proiectant: TIAB SA, Sucursala Bucuresti

 

• Fabrica de mortare uscate Ploiesti din cadrul societatii ADEPLAST SA produce mor­tare, adezive pentru placaje ceramice, gleturi, sape, pardoseli industriale si mortare mecanizate.

• Linia de productie este marca M-TEC Germania, lider mondial in productia de astfel de utilaje, iar partea de auto­matizari a fost rea­lizata cu aparatura ABB.

• Intreg procesul este automatizat, de la preluarea materiei prime, uscare, trecere prin dozatoare, malaxoare, depozitare in buncare, amba­lare, fiind condus si suprave­gheat din Camera de comanda de pe calculatoarele de proces.

• Pentru a realiza conducerea procesului de pe PC, s-au montat in Camera de comanda dulapurile – MCC, echipate cu aparatura ce asi­gura interfata intre echipamentele din Hala de productie si PC.

• Traseele de cabluri de forta, iluminat, telefonie, comanda si semnalizare, PC, avertizare incendiu, totalizand 3.590 ml, sunt realizate cu poduri si jgheaburi protejate prin zincare la cald.

• Asigurarea aerului instrumental pentru aparatura AMC cu actionare pneumatica, de la compresoarele ATLAS COPCO, s-a realizat in teava zincata, totalizand 2.800 ml.

• Montajul aparaturii de automatizare, realizarea conexi­unilor, sche­mele de comanda, blocare, semnalizare, aducerea la parametri, au fost realizate de sucursala Ploiesti a SC TIAB SA, sub suprave­gherea specialistului german M-TEC Germania.

• Lucrarile finalizate in trei luni, la un nivel calitativ foarte bun, au intrunit aprecierile beneficiarului.

… citeste articolul integral in Revista Constructiilor, Februarie 2010



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2010/02/24/adeplast-instalatii-electrice-si-automatizari/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.