«

»

UTICAM 2013 – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii

Share

UTICAMUTICAM 2013 – cel mai mare targ de utilaje si camioane pentru constructii isi deschide portile in luna martie

Cea de-a doua editie Uticam, targ international de utilaje si camioane pentru constructii, va avea loc in perioada 27 – 31 martie, la Romaero Baneasa, Bucuresti. Acesta se va desfasura pe o suprafata de 25.000 de mp si va prezenta, timp de 5 zile, o gama larga de utilaje pentru constructii. Cu aceasta ocazie o parte dintre firmele participante fac oferte speciale valabile doar pe perioada targului.

 

Evenimentul, aflat anul acesta la cea de-a doua editie, isi propune sa depaseasca succesul de anul trecut, cand cei mai mari distribuitori de utilaje din Romania au prezentat ultimele noutati in cadrul Uticam. De aceasta data, evenimentul isi deschide portile catre Europa, devenind international, expozanti din Spania si Grecia manifestandu-si deja interesul pentru participare.

În sectorul utilajelor si camioanelor pentru constructii, Uticam este o premiera in Romania. Niciun alt eveniment de pana acum, dedicat utilajelor si camioanelor pentru constructii, nu a avut o suprafata de desfasurare atat de mare. Sunt asteptati peste 50 de expozanti care sa prezinte publicului aproximativ 400 de modele de utilaje si camioane destinate constructiilor. Peste 70% din utilajele care vor fi prezentate in cadrul Uticam, sunt echipamente nou lansate, iar evenimentul este prima ocazie cand acestea pot fi admirate de publicul larg.

„In urma cu un an am pornit la drum in crearea unui targ unic in Romania, specializat pe utilaje si camioane pentru constructii. Am reusit sa aducem impreuna cei mai importanti distribuitori de utilaje si camioane. Succesul de care s-a bucurat atunci evenimentul – 45 de expozanti cu peste 200 de utilaje prezentate si peste 3.000 de vizitatori prezenti in cele 5 zile de targ – ne-a determinat sa facem din acest eveniment, unul anual“ a declarat Bogdan Craiciu, director Uticam.

Pe parcursul celor 5 zile de Uticam, expozantii vor face demonstratii cu utilajele si vor prezenta in cadrul workshop-urilor, cele mai noi produse prezente pe piata.

Programul workshop-urilor va fi disponibil incepand cu luna martie. Pentru mai multe informatii legate de eveniment va invitam sa vizitati site-ul www.uticam.ro sau sa contactati organizatorii.

Date de contact: Carmen Nechita, PR Manager Uticam
E-mail: carmen@uticam.ro sau telefon: 0720 534 084.

Evenimentul se desfasoara cu sprijinul ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii).

Parteneri: Hotel Caro, 100% Construct, Agenda Constructiilor, Bursa Constructiilor, Cargo&Bus, Info Constructii, InfoConstruct, Masini si Utilaje, RB Transport, Revista Constructiilor, Smart Worker, Transporter, Tranzit Ziua Cargo.



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/01/28/uticam-2013-cel-mai-mare-targ-de-utilaje-si-camioane-pentru-constructii-isi-deschide-portile-in-luna-martie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.