«

»

SAMENT International – jucator nou pe piata locala a trapelor de fum

Share

adrian_mocanuSament Romania, furnizor de trape de fum si luminatoare ce a livrat sisteme pentru constructia Promenada Mall, Cora Constanta, Aeroporturile Baneasa si Otopeni si stadionul National Arena, doreste sa devina un jucator important in piata de profil, oferind produse si solutii profesionale pentru proiectele in care este implicata.

Potrivit opiniei lui Adrian Mocanu, Regional Sales Manager al companiei, produsele SAMENT se inscriu perfect in cerintele proiectelor in care este implicata compania, aceasta fiind capa­bila sa ofere solutii care raspund cu fidelitate cererii clientilor, la o calitate crescuta si cu respectarea nivelului de buget al proiectelor. „Domeniul este foarte competitiv, la nivel local fiind active sase companii mari si alte cateva de dimensiuni mai mici. Firma noastra este relativ noua pe piata din Romania, produsele fiind importate de la fabrica grupului din Sofia (Bulgaria). Dorim ca in cel mai scurt timp sa deschidem o unitate de fabricatie in Romania, care sa ne confere o flexibi­litate mai mare in livrari si un timp de livrare mai mic. In ceea ce priveste piata trapelor de fum si a luminatoarelor, consideram ca in 2013 si 2014 sectorul specific va inregistra o stabilizare, relansarea domeniului urmand a fi inregistrata incepand din 2015. In prezent, cererea de pe piata locala se realizeaza preponderent in functie de pret, insa am remarcat o crestere a nivelului de educare a clientilor, in sensul ca acestia sunt mult mai atenti la produsele pentru care opteaza. Obiectivul Sament este de a oferi o calitate superioara la un pret competitiv, care sa includa si servicii complementare: montaj profesional, suport tehnic, proiectare, solutii speciale pentru aplicatii atipice. Majo­ritatea clientilor nostri sunt repre­zentati de companii de constructii, care solicita sisteme complete de protectie la foc si fum a cladirii“, a declarat Adrian Mocanu.

Din punct de vedere al tipurilor de proiecte, cele mai multe comenzi de trape de fum si luminatoare provin din domeniul industrial, urmat de cele de retail / comercial.

Sament Romania este activa pe piata locala a constructiilor din anul 2012, din portofoliul acesteia facand parte trapele de fum si luminatoarele. Toate produsele companiei detin marcajul CE si pot fi aduse in Romania in circa trei saptamani de la coman­da.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 97 – octombrie 2013, pag. 45

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2013/10/03/sament-international-jucator-nou-pe-piata-locala-a-trapelor-de-fum/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.