«

»

PROEXROM SRL: Proiectarea si executia lucrarilor din domeniul geotehnicii si fundatiilor constructiilor ingineresti

Share

proexrom timbru

Societatea PROEXROM SRL a luat fiinta in anul 2000, avand ca domeniu principal de activitate proiectarea si executia lucrarilor din domeniul geotehnicii si fundatiilor constructiilor ingineresti.

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile tehnice aplicabile. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

PROEXROM este o societate dinamica, cu o echipa formata din 15 oameni inalt calificati, cu vasta experienta de proiectare si executie in domeniul geotehnicii si fundatiilor constructiilor ingineresti. In decursul anilor, membrii echipei au obtinut numeroase premii la diferite Conferinte nationale si internationale, Seminarii, Cercuri stiintifice regionale si locale de geotehnica si fundatii. In peste 12 ani de activitate au fost elaborate peste 300 de studii geotehnice, studii de fezabilitate, proiecte tehnice de executie si expertize tehnice, atat in Romania, cat si peste hotare – „Analisis de peligros y modelizacion de lavas torrenciales y peligros hidrogeodinamicos en las cuencas de Alcamazo y Cedrobamba, distrito de Machupicchu, provincia de Urubamba, departamento del Cusco, Peru”, Grudec Ayar, Cusco, Peru.

Printre beneficiarii care au apelat la serviciile PROEXROM se numara Ministerul Transporturilor si Infrastructurii prin Directiile Regionale de Drumuri si Poduri din tara, Primarii si Consilii Judetene, dezvoltatori imobiliari, societati de transport energie electrica, diferite societati de stat sau private, persoane fizice.

Societatea S.C. PROEXROM S.R.L. detine, cu titlu de exclusivitate pentru Romania, un numar de 4 tehnologii (toate brevete internationale), agrementate tehnic, tehnologii care pot fi aplicate, cu rezultate deosebite, la prevenirea alunecarilor de teren, stabilizarea versantilor, consolidarea fundatiilor si a lucrarilor de sustinere, pecum si la fundarea in conditii dificile de teren:

• Drenuri Sifon®
• Drenuri Electropneumatice®
• Ancoraje si Minipiloti tip Chance®
• Piloti din fonta ductila TIROL®.

 

Avem implementate urmatoarele certificari ISO:
• Sistem de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2008 (Certificat nr. 3466C);
• Sistem de management de mediu conform SR EN ISO 14001:2005 (Certificat nr. 1248M);
• Sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform SR OHSAS 18001:2008 (Certificat nr. 920SS),
in urmatoarele domenii de activitate: Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta tehnica legate de acestea. Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Constructia de poduri si tuneluri. Constructii hidrotehnice. Lucrari de demolare a constructiilor. Lucrari de pregatire a terenului. Lucrari de foraj si sondaj pentru constructii. Alte lucrari speciale de constructii.

De asemenea, societatea PROEXROM este atestata tehnic de catre Asociatia Profesionala de Drumuri si Poduri din Romania pentru activitatile de proiectare lucrari de drumuri si constructii anexe la drumurile publice in cadrul C.N.A.N.D.R. si Consiliilor Judetene si Locale.

 

Contact:
Strada Arcu, Nr. 3, Bloc Tarom, Iasi
Punct de lucru: Strada Sergent Grigore Ioan, Nr. 10, Iasi
T/F: 0232 233 618
M: 0728 958 050; 0722 424 816

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 100 – ianuarie-februarie 2014, pag. 14



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/02/07/proexrom-srl-proiectarea-si-executia-lucrarilor-din-domeniul-geotehnicii-si-fundatiilor-constructiilor-ingineresti/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.