«

»

CREATON & ETERNIT: Tigle ceramice

Share

creaton logo

Cu toate ca este folosita in constructii inca de pe timpul romanilor, tigla ceramica a ramas, de atunci si pana in zilele noastre, una dintre cele mai bune solutii pentru aco­perirea cladirilor. Desi a avut parte de multe modificari de-a lungul anilor (de stil, de compozitie, de productie etc.), tigla ceramica a ramas, practic, optiunea cea mai dezirabila in acoperirea cladirilor. Acest lucru se observa mai ales pe piata imobiliara, unde cladirile acoperite cu tigla ceramica sunt considerate mai valo­roase, in primul rand datorita rezistentei si durabi­litatii acestui material, dar si datorita aspectului elegant pe care il confera acesta oricarei cladiri.

 

CREATON este liderul de piata in zona tiglelor ceramice plane si unul dintre cei mai de seama producatori de tigla presata din Europa.

Varietatea impresionanta de tipuri ale tiglei CREATON este obti­nuta in cele 18 fa­brici, din 11 locatii, situate in Germania, Ungaria si Polonia. Din aceste unitati de productie pornesc catre intreaga Europa nu numai tiglele impreuna cu accesoriile aferente ci si o serie de alte produse ceramice pentru placarea pardose­lilor si a fatadelor, ceea ce arata dorinta companiei de a aborda pro­iecte complexe, unitare, in care argila sa aiba un rol definitoriu.

Datorita varietatii de modele si culori ale tiglelor se obtine o sinergie intre acoperis si diversele stiluri de arhitectura, de la abordarea medite­raneeana la cea nordica, de la romanic la baroc si, totodata, sunt puse in evidenta viziunile moderne asupra volumelor si suprafetelor.

 

Avantajele importante ale unui acoperis din tigla ceramica Creaton: 

• Rezistenta sporita la ciclurile inghet-dezghet (peste 150 cicluri)

• Durata de viata mare (80-150 de ani)

• Ecologic – fabricat din materii prime 100% naturale

• Bun izolator termic si fonic

• Permite “respiratia” naturala a casei

• Rezistenta mecanica sporita la fenomene precum gheata si vant

• Pretabil pentru orice acoperis cu o panta intre 100 si 900

• Rezista la temperaturi ridicate (incendii)

• Rezista la razele solare ultra violete (UV)

• Combinatie mare si unica de modele si culori

• Rezista la ploi acide, la excremente de pasari etc.

 

CREATON propune noi concepte care imbina mai multe elemente:

• aspectul, de la cromatica si fi­nisaj la incadrarea in arhitectura generala;

• rentabilitatea, reflectata de raportul pret / durata de exploatare a tiglei;

• dimensiuni mari ale unor sortimente de tigla, ceea ce are ca rezultat eficienta procesului de montaj si reducerea costurilor aferente, indu­sa de dimensionarea redusa a necesarului de structura lemnoasa;

• utilizarea accesoriilor ceramice si din alte materiale, pentru o siguranta sporita impotriva actiunilor factorilor climatici cat si pentru usurinta accesului pe acoperis.

O caracteristica a tiglei ceramice este aceea ca, spre deosebire de alte materiale (metal, lemn etc.), nu isi pierde din aspectul placut odata cu trecerea timpului, ci, dimpotriva, acoperisul capata o personalite mai puternica. Nu numai ca tigla cera­mica rezista intemperiilor, dar chiar isi imbunatateste calitatile datorita aces­­tora. In plus, acest material este ecologic, fiind produs din argila naturala si nu are in compozitie agenti chimici, deci impactul asupra mediului este minim. Fiind un element de design, culoarea tiglei alese va influenta radical aspectul final al cladirii pe care va fi montata tigla. Datorita numarului variat de optiuni pe care le aveti la dispozitie, ale­gerea culorii perfecte pentru aco­perisul dumneavoastra nu este o problema.

Programul de accesorii originale de la CREATON asigura un acoperis functional si estetic. Desi in aparenta banale, accesoriile pot fi un factor determinant in ceea ce priveste aspec­tul final dar si pentru durabilitatea acoperisului. Tiglele de trecere pentru panouri solare, antene sau conducte sanitare, tiglele de aerisire, sistemele parazapezi sau treptele de acces pe acoperis s.a., sunt toate accesorii care asigura fiabilitate, durabilitate si siguranta.

 

Profilul companiei

Profilul companiei noastre uneste toata echipa CREATON in jurul filozofiei in care serviciile catre client sunt de cea mai mare importanta. Numele CREATON devine, in acest context, un mesaj de calitate si inovatie. Angajatii nostri extrem de motivati, tehnologia pe care o folosim, relatiile sanatoase cu mediul inconjurator demonstreaza ca am facut foarte mult pentru a ajunge sa satisfacem cerintele unei marci de renume in domeniul acoperisurilor. Vom continua sa ne inscriem pe acest trend de piata si sa demonstram, permanent, calitatea speciala a produselor noastre.

• Toate produsele CREATON ofera caracteristici perfecte si siguranta pentru acoperisuri.

• Politica de investitii orientata catre viitor garanteaza dezvoltarea parteneriatelor si intarirea pozitiei pe piata.

• Calitatea de inalta clasa, consultanta completa si service-ul exemplar sunt esentiale pentru a satisface cerintele clientilor.

• Avand angajati competenti, reusim sa stabilim relatii puternice si durabile cu clientii nostri.

• Acceptam cu incredere concurenta corecta si vrem sa ne diferentiem de ea intr-un mod pozitiv.

• Fiecare angajat se identifica cu obiectivele companiei si aduce contributii active la succesul viitor al acesteia.

• Vom oferi in mod regulat, cu deschidere si onestitate, informatii despre noi, despre activitatile si obiectivele noastre.

• Prin imbunatatirea continua a produselor si proceselor de productie, dar si prin deja recunoscuta putere de inovatie, CREATON e determinata sa ramana fidela viziunii de a „da tonul” pentru „marca acoperisurilor creative”.

Contact:
Creaton & Eternit SRL
B-dul Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel.: +40 21 26 92 174 | Fax: +40 21 26 92 175
www.creaton.com.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 102 – aprilie 2014, pag. 54

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/04/03/creaton-eternit-tigle-ceramice/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.