«

»

BAUDER: Sistemul de membrane cu bitum APP

Share

bauder logo 2014

Bauder APP este sistemul de membrane hidroizolante pe baza de bitum modificat cu polimeri plastomeri APP (polipropilena atactica) si armatura din poliester.

Membranele hidroizolante sunt clasificate pentru primul strat si stratul final de hidroizolatie / inchidere.

Compozitia bitumului ofera caracteristici plastice excelente, in ceea ce priveste stabilitatea la cald si cresterea functionalitatii in timp a acoperisului.

 

Bauder PP 3t

Membrana hidroizolanta pe baza de bitum aditivat cu APP, utilizata ca prim strat de hidroizolatie sau strat suport, armata cu voal poliester; ofera proprietati excelente la cald si flexibilitate la rece (-10 0C).
Partea superioara este caserata cu talc iar partea inferioara cu folie termofuzibila.

 

Bauder PP 4t

Membrana hidroizolanta pe baza de bitum aditivat cu APP, utilizata ca prim strat de hidroizolatie, armata cu voal poliester; ofera proprietati excelente la cald si flexibilitate la rece (-10 0C).
Partea superioara este caserata cu talc iar partea inferioara cu folie termofuzibila.

 

Bauder PP4 ard

Membrana hidroizolanta pe baza de bitum aditivat cu APP, utilizata pentru strat final de hidroizolatie / inchidere, armata cu voal poliester; ofera proprietati excelente la cald si flexibilitate la rece (-10 0C); rezistenta la radiatii UV. Partea superioara este caserata cu ardezie naturala iar partea inferioara cu folie termofuzibila.

 

Bauder PYP PV 200 S5 EN

Membrana hidroizolanta de inchidere de calitate superioara, pe baza de bitum aditivat cu APP, utilizata pentru strat final de hidroizolatie / inchidere, armata cu poliester cu o rezistenta superioara la tractiune si proprietati plastice superioare la cald; flexibilitate la rece marita, de -15 0C; rezistenta la radiatii UV. Partea superioara este caserata cu ardezie naturala iar partea inferioara cu folie termofuzibila.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 108 – octombrie 2014, pag. 46



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2014/10/01/bauder-sistemul-de-membrane-cu-bitum-app/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.