«

»

Cresterea economica si dezvoltarea parteneriala a clusterului “Construct Cluster Oltenia” (I)

Share

cluster_craiova_headerProgramul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”
-co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala
„Investitii pentru viitorul dumneavoastra” 

Proiect
Cresterea economica si dezvoltarea parteneriala a clusterului
“Construct Cluster Oltenia”

Locatia: Craiova, Str. Targului, nr. 26, Centrul Multifunctional, etaj 2, birou E202
Data: 03.03.2015 

Asociatia Construct Cluster Oltenia  implementeaza, in perioada mai 2014 – iunie 2015, proiectul: “Cresterea economica si dezvoltarea parteneriala a clusterului Construct Cluster Oltenia”, in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007 – 2013; Axa Prioritara 1 „Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”; Domeniul Major de Interventie D1.3 „Dezvoltarea durabila a antreprenoriatului”, Operatiunea 1.3.3 „Sprijin pentru integrarea intreprinderilor in lanturile de furnizori sau clustere”.

Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii intreprinderilor din cadrul clusterului pe plan european. In cadrul proiectului s-au desfasurat, pana in prezent, 3 campanii pentru promovare:   in 29 septembrie, 28 octombrie si 27 noiembrie 2014. In cadrul acestor seminarii, la care au fost invitati sa participe reprezentantii societatilor comerciale, ai institutiilor si ong-urilor interesate in dezvoltarea sectorului de constructii din regiunea SV Oltenia, s-au identificat oportunitati de atragere de finantari nerambursabile si, totodata, oportunitati de colaborare a membrilor clusterului. In lunile octombrie si noiembrie a.c. au avut loc si 2 workshop-uri in cadrul carora firmele membre ale clusterului si-au putut prezenta activitatea si s-au realizat schimburi de bune practici si solutii inovative in domeniul constructiilor. Reprezentantii firmelor membre ale Construct Cluster Oltenia au putut, deasemenea, participa la cursuri de perfectionare, care s-au desfasurat la Craiova in 9 si 10 decembrie 2014, cursuri sustinute de  doamna Christiana Leucuta, senior advisor CLUSTERO.

Construct Cluster Oltenia primeste, in continuare, noi membri. Firmele interesate sunt invitate sa acceseze site-ul: www.constructcluster.ro.

Valoarea totala a proiectului este de 882.760 lei, din care asistenta financiara nerambursabila finantata din Fondul European de Dezvoltare Regionala de 749.682,64 lei si asistenta financiara nerambursabila finantata din bugetul national este de 122.041,36  lei. 

Detalii suplimentare puteti obtine de la: 

cluster_craiova_logo

Nume persoana contact: PETCU MARIAN
Functie: PRESEDINTE
Tel. 0351/410.063, Fax: 0251/410.065,
E-mail: constructclusteroltenia@gmail.com

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 112 – martie 2015, pag. 29

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/cresterea-economica-si-dezvoltarea-parteneriala-a-clusterului-construct-cluster-oltenia-i/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.