«

»

METROUL SA: 4 decenii de experienta in constructii subterane

Share

metroul_logo

Acum 40 ani, in data de 3 februarie 1975, prin Decretul nr. 15, a fost infiintata Intreprinderea Metroul Bucuresti, avand ca obiect de activitate proiectarea si executia metroului in Municipiul Bucuresti.

In 1991, partea de conceptie si coordonare a Intreprinderii Metroul Bucuresti a devenit S.C. METROUL S.A. Colectivul sau a continuat succesul scolii romanesti de inginerie si constructii in aceasta minunata aventura a realizarii primelor linii de metrou din Bucuresti, practic fara niciun import.

Cele patru decenii de existenta pe care le sarbatorim marcheaza un moment de referinta in istoria constructiilor subterane de la noi din tara.

Motto-ul nostru, “Proiectam viitorul”, reflecta datorita experientei acumulate pe parcursul celor 40 ani de activitate principiul esential al serviciilor pe care le oferim. Punem accent in activitatea zilnica pe oferirea nu doar a unor servicii de calitate, ci avem in permanenta in vedere nevoile clientilor nostri.

metroul_1

metroul_2metroul_3

Multumim tuturor partenerilor, clientilor si angajatilor care ne-au insotit de-a lungul acestor 40 ani. Am reusit ca impreuna sa parcurgem cu succes un drum presarat cu dificultati spre a deveni un nume de referinta pentru activitatea de inginerie din Romania. Am castigat astfel increderea clientilor nostri locali si am consolidat o zona importanta de colaborare in Europa. 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 112 – martie 2015, pag. 12

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/03/14/metroul-sa-4-decenii-de-experienta-in-constructii-subterane/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.