«

»

REHAU: Noul profil de sinteza din PVC – Synego. Despre stiinta si arta ferestrelor

Share

sinego_logo copy
REHAU® – producatorul de top de profile din PVC, a lansat, in premiera nationala, la inceputul lunii aprilie a acestui an, noul sistem de profile din PVC pentru ferestre si usi REHAU® Synego.

Lansarea a avut loc cu ocazia unuia dintre evenimentele de interes pentru piata specialistilor din domeniul arhitecturii: GIS 2015. 

Profilul a fost prezentat pentru pri­ma data la Frontale 2014, Nürnberg si a fost foarte bine primit de public, pentru calitatile sale: adancime constructiva de 80 mm, 7 camere de aer (rama), respectiv 6 camere (canatul), coeficient scazut de transfer termic (fereastra standard cu Uw = 1,36 W/m2K; Synego cu Uw = 0,66 W/m2K) si un pa­chet de geam termoizolant care poate ajunge pana la grosimea totala de 51 mm.

Lansarea acestui produs a insemnat mai mult decat introdu­cerea pe piata a unui nou profil de ferestre si usi. A insemnat incununa­rea a peste 60 de ani de traditie in fabricarea profilelor din PVC pentru feres­tre si usi, purtand insemnele unei istorii glorioase al companiei REHAU.

Synego vine de la sinergie si repre­zinta sinteza cali­tatilor de top ale profilelor REHAU® intr-un design special, care ofera toata gama tipologica de profile, fiind un sistem complet, pregatit pentru o serie larga de aplicatii.

Noul profil reprezinta intreaga experienta REHAU® imbinata cu cerintele actuale ale pietei de profil, intr-un sistem flexibil pentru toate cerintele constructorilor si arhitectilor. In comparatie cu ferestrele standard actuale, Synego convinge printr-un nivel de izolare termica cu pana la 50% mai mare. Astfel, veti reduce, in mod semnificativ, costurile cu incalzirea locuintei si veti experimenta o noua senzatie de bine, la care nu veti mai dori sa renuntati vreodata: economisirea energiei, datorita nive­lului de izolare termica ridicat, zgomot redus, cu cel mai ridicat nivel de izolare fonica, nivel sporit de siguranta datorita protectiei antiefractie individuale, supra­fete perfect netede datorita formulei unice High Definition Finishing, care va ajuta la pastrarea suprafetelor curate.

Noul profil pentru ferestre Synego de la REHAU asi­gura un nivel ridicat de confort si siguranta pentru locuinta dumneavoastra. Acest profil impresioneaza prin calitatile optime ale unui profil de ferestre si usi ce poate oferi clientilor sai o performanta imbatabila.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 116 – iulie 2015, pag. 49

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/07/04/rehau-noul-profil-de-sinteza-din-pvc-synego-despre-stiinta-si-arta-ferestrelor/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.