«

»

ALGECO: Un singur furnizor pentru proiectul dumneavoastra!

Share

algeco logoAlgeco Romania este membra  a  grupului Algeco Scotsman  –  lider  mondial in  domeniul  constructiilor  modu­lare.  Acesta  ofera  servicii  complete pentru spatii modulare, solutii mobile pentru depozitare si solutii de mana­gement pentru organizari de santier. Grupul Algeco Scotsman opereaza in 37 de tari si are o flota de peste 300.000 module. 

ALGECO Romania furnizeaza solutii nelimitate de spatiu pentru:

  • Spitale in care se salveaza vieti;
  • Scoli in care sunt educati copii;
  • Birouri in care milioane de oameni isi desfasoara activitatea;
  • Magazine de unde puteti cumpara orice aveti nevoie;
  • Cazare pentru inginerii si muncitorii ce ne construiesc viitorul;
  • Azile pentru oamenii care si-au pierdut casele in situatii violente.

Suntem un partener de incre­dere, activ la nivel international, cu stan­darde ridicate de calitate.

Fie ca aveti nevoie temporar sau permanent, va oferim solutia completa de spatiu alaturi de o gama variata de servicii conexe, perfect functionala intr-un timp foarte scurt.

Prin „Solutii complete la 360°“ va oferim proiectul la cheie si management post instalare: personalizam constructiile modulare din containere cu mobilier, echipamente si toate acce­soriile si serviciile necesare pentru ca dumnea­voastra sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii. Solutia finala contine cele mai bune practici alaturi de experienta noastra.

Sandor Pozsik„Echipa Algeco va furnizeaza produse si servicii de cea mai buna calitate.” Sándor Pozsik – Managing Director

Produsele si serviciile noastre se adreseaza oricarui buget si acopera cele mai inovatoare idei  si  planuri,  fie  ca  activati  in  domeniul  construc­tiilor, industriei, educatiei, serviciilor sau al administratiei publice.

Alaturi de noi va puteti eficientiza proiectele, optimizand resursele financiare, de timp si spatiu.

Echipa noastra va ofera tot suportul: comercial, tehnic, operational si logistic.

Profesionalismul, experienta internationala, puterea financiara si promptitudinea noastra va demonstreaza ca suntem un partener stabil si de incre­dere, fiind aspecte ce ne recomanda sa devenim singurul furnizor pentru proiectul dumneavoastra.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru dezvoltarea oricarei idei, avand capacitatea si experienta necesara, precum si dorinta de a construi un parteneriat de lunga durata.

Contactati-ne acum pentru oferta personalizata ! 

www.algeco.ro
info.ro@algeco.com 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 119 – octombrie 2015, pag. 17

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2015/10/01/algeco-un-singur-furnizor-pentru-proiectul-dumneavoastra/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.