«

»

DEKO PROFESSIONAL: Noile vopsele DEKO cu un grad sporit de protectie. Aliatii tai impotriva umezelii, igrasiei si mucegaiului

Share

dekoIntemperiile, dar si factorii chimici sau non-chimici prezenti in anumite medii, afecteaza negativ suprafetele exterioare si interioare ale cladirilor, deteriorand materialele si punand in pericol sanatatea celor din jur. Fie ca vorbim de exterioarele din beton, zidarie sau tencuiala ale diverselor constructii sau de incaperile spitalelor, caselor de batrani si gradinitelor, vopselele pe care le folosim trebuie sa ofere un nivel ridicat de protectie. Sub denumirile DEKO V 8066 si DEKO V 8058, Policolor ofera consumatorilor casnici si industriali solutii prin care acestia vor avea un mediu durabil si perfect igienizat.

Despre durabilitate cu vopseaua DEKO V 8066

Trebuie sa ne asiguram ca exteriorul constructiilor noastre ramane intact. Frigul, vantul, ploaia, praful, zgomotul si chiar vibratiile transmise cladirii reprezinta factori de eroziune care afecteaza grav rezistenta unei constructii, scurtandu-i durata de viata. Pentru a preveni aceste efecte nedorite si pentru a reduce semnificativ gradul de uzura, Policolor recomanda folosirea vopselei elastomerice DEKO V 8066. Aplicata pe suprafata exterioara, vopseaua lavabila pe baza de dispersii apoase protejeaza impotriva fisurilor, chiar si la temperaturi scazute, datorita elasticitatii sale ridicate.

5 motive pentru tratarea suprafetelor exterioare cu vopseaua DEKO V 8066:

  • Dupa aplicare, vopseaua DEKO V 8066 formeaza o pelicula cu elasticitate deosebita, pastrandu-si proprietatile elastice chiar si la temperaturi subO°C.
  • Pelicula nu preia crapaturile aparute in suport si in acelasi timp se poate aplica pe microfisuri de pana la 1 mm.
  • Asigura o aderenta ridicata pentru toate tipurile de suprafete minerale, fiind usor de aplicat in strat gros cu trafaletul.
  • Are o rezistenta excelenta la toate formele de precipitatii si lasa interiorul peretilor permeabil la vaporii de apa. Acest lucru previne umezeala din interiorul camerelor, eliminand riscul de igrasie si mucegai.
  • Suprafetele vopsite cu DEKO V 8066 isi mentin timp indelungat aspectul estetic initial, avand o durabilitate excelenta in timp. Spre deosebire de alte vopsele pentru exterior, DEKO V 8066 previne aparitia fenomenelor de exfoliere, cretare si eflorescenta.
  • Un pericol suplimentar pentru suprafata peretilor exteriori il reprezinta factorii de mediu. DEKO V 8066 previne acest risc si ofera rezistenta sporita la actiunile factorilor distructivi (intemperii, variatii de temperatura, UV, gaze industriale).

Puterea mare de acoperire este dublata de usurinta cu care DEKO V 8066 se aplica pe suprafetele exterioare. Pentru a asigura o durabilitate maxima, dar si pentru a preveni problemele de uscare, DEKO V 8066 se aplica in doua straturi cu rola sau pensula.

PENTRU UN MEDIU CURAT, CU VOPSEAUA DEKO V 8058 LATEX MAT

Policolor ofera solutii si pentru protejarea incaperilor cu un risc sporit de contaminare. Ne referim aici la suprafetele din institutiile de sanatate si tratament, la farmacii, case de batrani, scoli, gradinite, dar si incaperi de producere si comercializare a produselor alimentare. Pentru toate acestea, Policolor ofera vopseaua DEKO V 8058 latex mat, cu actiune bactericida si fungicida. Acest produs are rolul de igienizare a incaperilor unde este aplicat, dar si de reducere a riscului de raspandire a agentilor patogeni.

PRINCIPALELE BENEFICII ALE UTILIZARII DEKO V 8058:

  • Usor de aplicat: etalare superioara si uscare rapida.
  • Lavabilitate foarte buna: suprafetele vopsite cu DEKO V 8058 au o rezistenta foarte mare la spalarea cu dezinfectant! si agenti de curatare de uz casnic. De aceea, vopseaua aceasta este recomandata spatiilor care necesita dezinfectari periodice si ale caror suprafete sunt supuse unei uzuri constante.
  • De asemenea, ca si DEKO V8066, acest produs ofera o aderenta ridicata la orice fel de suprafata minerala.
  • Este usor de utilizat: produsul se aplica cu usurinta in doua staturi.
  • Durabilitatea este un atribut esential al acestei vopsele, avand un caracter persistent, cu rezultate vizibile pentru o lunga perioada de timp dupa acoperirea suprafetelor.

Acestea sunt doar doua exemple de produse din gama DEKO Professional, gama de vopsele care pune accent pe siguranta si durabilitate, furnizand solutii inovatoare pentru satisfacerea nevoilor consumatorilor, imbunatatite constant, perfectionate in timp, vopselele DEKO Professional asigura o calitate superioara in satisfacerea celor mai exigente cerinte.

Contact:
DEKO PROFESSIONAL
Bulevardul Theodor Pallady nr. 51
Sector 3, București
Cod postal: 032258

Telefon: 021.408.67.83
E-mail: deko.professional@policolor.ro
Web: deko-professional.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 127 – iulie 2016, pag. 5



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/07/01/deko-professional-noile-vopsele-deko-cu-un-grad-sporit-de-protectie-aliatii-tai-impotriva-umezelii-igrasiei-si-mucegaiului-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.