«

»

TOPO CAD VEST: TERRATEST 5000 BLU, cel mai inteligent aparat de testare cu placa dinamica – in 2 minute obtineti rezultatele

Share

topocad august 2Echipamentele Light Weight Deflectometer (LWD) „TERRATEST 5000 BLU” sunt cele mai inteligente aparate de testare cu placa dinamica de sarcina din lume si primele care utilizeaza tehnologia Bluetooth + o aplicatie pentru smartphone si navigare vocala. 

TERRATEST 5000 BLU revolutioneza domeniul de testare a gradului de compactare al solului cu placa dina­mica de sarcina, deoarece este primul aparat de acest gen din lume care nu foloseste cabluri pentru transferul datelor. Masuratorile sunt transmise prin Bluetooth de la placa de sarcina la computerul de masurare, smartphone sau tableta.

Este un avantaj imens pe santierele de constructii, deoarece computerul de masurare nu mai trebuie plasat langa componentele mecanice. Astfel, nu va sta in cale niciun cablu pentru transferarea datelor.

Cu echipamentele Light Falling Weight Deflectometer, angajatii dumneavoastra sunt capabili sa faca testele cu placa dinamica de sarcina direct pe santier in doar 2 minute. Fara teste de laborator, fara vehicule de incarcare, chiar si in zonele greu accesibile. Verificarea calitatii compactarii solului cu aparatele Light Falling Weight Deflectometer, inainte de inceperea constructiei, va ajuta sa evitati problemele. In acest fel, se poate dovedi mai tarziu ca masurile de imbunatatire a solului au fost utile.

Testele cu echipamentele Light Falling Weight Deflec­tometer se pot face pe tot santierul de constructie, in cel mai scurt timp si fara costuri aditionale, chiar si in locuri greu accesibile, cum ar fi santurile si terasamentele. Optimizati astfel procesul de compactare, economisind bani in fiecare zi.

Echipamentele de testare Light Falling Weight de la TERRATEST sunt ideale in cazul masuratorilor pentru determi­narea gradului de compactare pentru:

  • Lucrari de amenajare
  • Constructia de drumuri
  • Constructii civile
  • Conducte de canalizare
  • Liniile electrice
  • Gradinarit si peisagistica
  • Constructia de cai ferate
  • Constructia de terenuri sportive

Contact:
TOPO CAD VEST SRL
Str. Ion Creanga, 26C/26, 330011, Deva, jud. Hunedoara, Romania
Mobil: 0727.575.246 | E-mail: topocadvest@gmail.com,vanzari@topocadvest.ro
B-dul Ghica Tei, nr. 155, Sector 2, Bucuresti
E-mail: office@topocadvest.ro
Web: www.topocadvest.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 128 – august 2016, pag. 29

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/08/01/topo-cad-vest-terratest-5000-blu-cel-mai-inteligent-aparat-de-testare-cu-placa-dinamica-in-2-minute-obtineti-rezultatele/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.