«

»

A construi pentru sanatate si… sanatate pentru construire

Share

foto 1 - deschidere„A construi pentru sanatate si sanatate pentru construire sunt gandurile cu care am inceput aceasta intalnire dintre cele doua domenii, al sanatatii si al constructiilor in care se desfasoara actul medical. Arhitectura mai are foarte multe de spus in domeniul constructiilor pentru sanatate, dar nu o poate face fara contributia celor care vor lucra in acestea si fara o atentie deosebita catre cei care vor beneficia de aceste spatii, catre pacienti si nevoile lor” – arh. Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Chairman Building Health Bucharest International Forum 2016.

Building Health Bucharest International Forum 2016 este un eveniment dedicat calitatii spatiului medical si constructiilor din sanatate.

Forumul va reuni pe 19 si 20 octombrie, la Athénée Palace Hilton Bucharest Hotel, peste 300 de arhitecti, manageri, investitori si stakeholderi din sanatate, din sectorul public si din cel privat, specialisti si speakeri internationali din mai multe tari, producatori de materiale de constructii si furnizori de solutii pentru cladirile cu destinatie medicala.

foto 2

BH 2016 abordeaza doua linii tematice principale: Building Health si Healthy Buildings.

Evenimentul prezinta proiecte de arhitectura, studii de caz si bune practici, investitii in constructiile din sanatate, impreuna cu solutii pentru imbunatatirea calitatii spatiului medical.

Mai multe pe www.building-health.ro si www.facebook.com/SpatiulMedical

1-eUn proiect BORO PR & COMMUNICATION si ORDINUL ARHITECTILOR DIN ROMANIA, realizat in parteneriat cu COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA, ARCHITECTS FOR HEALTH si ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL.

 

Master Partner: MENATWORK

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/08/16/a-construi-pentru-sanatate-si-sanatate-pentru-construire/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.