«

»

CARMEN GEOPROIECT: Servicii complete in geotehnica

Share

geoproiectSC Carmen Geoproiect SRL s-a infiintat in anul 2013 prin des­prin­­derea din cadrul SC Hidrogeofor SRL a departamentelor de studii, investigatii geotehnice si teste de laborator si in situ, avand personal cu experienta de peste 15 ani in domeniul studiilor si investigatiilor geotehnice.

Specialistii SC CARMEN GEOPROIECT SRL va pot asista in orice problema privind investigatiile geologice pentru terenuri de fundare, stabilitatea terenului, amenajare si alegere de amplasamente pentru di­verse activitati (construire, exploa­tare, modificarea morfologiei terenului).

Pentru studiul interactiunii structurilor construite cu terenul si a stabilitatii acestora, societatea noastra colaboreaza cu specialisti din cadrul Universitatii Bucuresti si Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.

Laboratorul geotehnic al SC Carmen Geoproiect SRL, autorizat grad II de catre ISC, detine apa­ra­tura moderna, cum ar fi: celule edometrice si aparat pentru forfecare directa cu incarcare pneumatica, complet automatizat si cu inregistrare automata a datelor.

Pentru teste in situ firma detine: penetrometru Pagani TG73-200 pentru penetrare dinamica super grea pana la usoara sau penetrare sta­tica, instalatii de foraj, trusa de incarcari cu placa Lukas, trusa de vane test etc.

Printre beneficiarii nostri se numara: Primavera Development, ACMS, Iberia Renovables, Aecom Romania, Tahal Romania, Incertrans, Inocsa Ingineria,  Azvimac, Erbasu, Strabag, Tractebel, ISPE, ISCE, SBR SOLETANCHE BACHY Romania, UTCB, ISPCF, Popp&Asociatii, Saidel Engineering, IPTANA, IAMSAT Mun­te­nia si multi altii.

Societatea are angajati sau colaboreaza cu persoane cu indelungata experienta din cadrul institutelor de cercetare (ISPIF, ISPCF, Foradex, ISPH); de asemenea, detinem o bogata experienta in domeniul investigarii pentru proiectare de galerii si baraje pe roci stancoase si nu numai. In colaborare cu firme par­tenere, SC Carmen Geoproiect SRL poate realiza foraje adanci si investigatii geofizice.

Firma este acreditata ISO 9001 si ISO 14001.

Contact:
SC CARMEN  GEOPROIECT SRL
Str. Popa Nan nr. 22B, corp A, sector 2, Bucuresti

Ofertare si informatii:
Ing. Dumitriu Bogdan
Telefon: +40 722 516 178
Fax: 021/688 18 38

Laborator geotehnic:
Ing. Carstea Constantin
Telefon: +40 731 334 384

Program: 08.00-16.00

E-mail: carmen.geoproiect@yahoo.com

Web: www.studiugeotehnic.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 129 – septembrie 2016, pag. 29

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/09/01/carmen-geoproiect-servicii-complete-in-geotehnica/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.