«

»

Indemn si totodata, provocare!

Share

ciprian_enacheZilele trec neiertatoare si iata ca, nu peste mult timp, vom incheia un nou an si vom debuta, cu bune sau cu rele, in altul, avand speranta de iesire din impasul in care au intrat lucrarile de inves­titii, un sector de o importanta covarsitoare pentru orice economie si pentru orice tara, deoarece el este cel ce asigura dezvoltarea si moder­nizarea a tot ceea ce ne inconjoara.

Bilantul anului inca in curs nu este nici pe departe unul satisfacator pentru activitatea firmelor de constructii, firme care privesc pur si simplu neputincioase la capacitatile lor tehnice si umane nefolosite. Si asta nu numai din cauza lor, pentru ca ele dau „din coate” pe unde se mai tine cate o licitatie cu speranta dobandirii unui proiect sau altul. De ce? Pentru ca penuria de proiecte este la ea acasa si este generata de cei ce conduc destinele acestei tari si care zac bine-merci intr-o letargie de condamnat, in timp ce UE iti ofera pe tava si tu nu folosesti sume deloc de neglijat pentru orice fel de investitie dovedita ca fiind necesara.

Iata ca, nici cu „mura-n gura” nu stim sau nu vrem sa stim ce sa facem cu banii, care raman in „pusculita UE” si iau calea altor tari mai „iuti” de picior si care ii folosesc pentru infrastructura si utilitati dintre cele mai diverse. Sa fi disparut oare la noi potentialul, deloc de neglijat, de ingineri, proiectanti, econo­misti si, in general, de specialisti de care dispuneam in domeniul constructiilor, de vreme ce investitiile care se mai fac in Romania sunt executate numai si numai de firme straine? Noi zicem ca acest potential exista in continuare.  Iata de ce, inca din titlul editorialului, indemnam si totodata provocam firmele romanesti sa-si faca cunoscute, prin intermediul publicatiei noastre, conti­nutul ofertelor lor si mijloacele de care dispun, pentru a aborda si a executa orice gen de proiect.

Consideram ca este o provocare ceea ce va indemnam pentru ca, de exemplu, firmele care au avut publicitate in Revista Constructiilor sunt si cele care au mai avut si mai au de lucru in acest an, al carui final il asteptam peste putin timp.

Publicitatea in momentele de criza poate ameliora situatia ca atare si poate contribui la reintrarea in drepturile sale firesti a incomensurabilului potential pe care il ofera sectorul constructiilor.

Importante pentru investitori raman, insa, si facilitatile care ar trebui sa fie oferite de Stat, aplicand in practica taxe si impozite onorabile pentru orice dezvoltator de investitii. Acest lucru ar da, desigur, posibilitatea extinderii procesului de promovare si de folosire mai concreta a facilitatilor oferite de publicitate. De aici, si ne repetam cu asta, si indemnul si provocarea noastra, ca dumneavoastra sa folositi acest prilej de prezentare in revista noastra, fiind convinsi ca el va va ajuta. Va precizam in acest sens ca suntem deja in luna in care am inceput sa contractam spatiile publicitare pentru 2017, un an de la care asteptam revirimentul in constructii si pe aceasta cale. Inca de pe acum asi­guram doritorii de publicitate ca suntem dispusi sa „negociem” tarifele practicate de catre noi, venind, astfel, in sprijinul celor interesati si fiind convinsi ca intr-o afacere trebuie sa „castige” ambii parteneri.

Datele despre oferta si modalitatile de a ne contacta le gasiti in site-ul nostru www.revistaconstructiilor.eu.

Precizam, totodata, ca Revista Constructiilor este o publicatie furnizoare de date si informatii oferite de personalitati in constructii. Revista noastra se distribuie gratuit si isi acopera cheltuielile doar din publicitate.

Va asteptam cu interes reciproc.

Autor:
Ciprian Enache 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 130 – octombrie 2016, pag. 3

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2016/10/01/indemn-si-totodata-provocare/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.