«

»

FESTOOL: PLANEX easy – solutia rapida si facila pentru suprafete perfecte

Share

Noul slefuitor cu gat lung Planex easy de la Festool – disponibil, pentru cei interesati, din martie 2017

Nu intamplator, Festool numeste „easy” noul slefuitor cu gat lung – Planex easy. Acesta este usor, incredibil de robust si, cu siguranta, va impresiona, datorita functionarii sale intuitive. Şlefuitorul este cea mai simpla si mai rapida solutie pentru pregatirea incintelor, in vederea lucrarilor in zidarie uscata. Motorul fara perii EC-TEC cu care este dotat nu necesita lucrari de intretinere si asigura transmiterea optima a fortei catre talpa de slefuit, fara a fi nevoie de un arbore flexibil. Datorita usurintei in manevrare, tavanele si peretii pot fi slefuiti rapid, uniform si usor – iar greutatea redusa face lucrul cu slefuitorul mai putin obositor si mai eficient, permitand utilizatorilor sa-si atinga obiectivul: o suprafata perfecta.

 

Pur si simplu, despachetati si lucrati!

Usor prin nume si prin proiectare – noul Planex easy este, de asemenea, usor de utilizat. Datorita designului dintr-o bucata, noul slefuitor este gata de folosire imediat dupa despachetare. In plus, actionarea intuitiva a comutatorului este mai simpla. Aceasta inseamna ca utilizatorii trebuie, pur si simplu, sa scoata scula electrica de 1,60 metri din geanta de transport, comoda si compacta (care este unul dintre accesoriile incluse alaturi de slefuitor) si sa inceapa munca.

 

Motorul fara perii de carbune

Un alt mare avantaj al noului Planex easy este ca motorul EC-TEC fara perii este amplasat in capatul sculei electrice si transfera forta direct talpii de slefuit. Astfel, slefuitorul beneficiaza de o durata mai mare de functionare in comparatie cu sculele electrice cu arbore flexibil si, datorita motorului EC-TEC fara perii, de o functionare fara intretinere.

 

Slefuire fara praf, pentru un mediu de munca mai sanatos

Şlefuirea gips-cartonului genereaza o cantitate mare de praf. De aceea, este importanta folosirea unui aspirator de praf potrivit. Prin intermediul aspiratorului special AC (Auto Clean), Festool va pune la dispozitie aspiratorul mobil de praf ideal pentru noul slefuitor cu gat lung Planex. Aceasta asigura curatarea automata a filtrului principal, avand si un furtun de aspirare rezistent la rasucire si un capac culisant de inchidere ermetica pentru o curatare si mai intensa a filtrului principal. Dispozitivul mecanic de blocare dintre furtunul de aspirare si scula electrica asigura o conexiune si o aspirare a prafului fiabile. Drept rezultat, Planex easy economiseste timp si bani si garanteaza satisfactia clientilor. 

Pentru prezentari si demonstratii contactati:
Festool Romania – 0746377056 | www.festool.ro
 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 57

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/festool-planex-easy-solutia-rapida-si-facila-pentru-suprafete-perfecte/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.