«

»

KNAUF GIPS: Knauf Cleaneo Akustik®, alegerea inteligenta pentru solutii acustice cu stil

Share

Arhitectura si designul sunt deosebit de importante in crearea imaginii de ansamblu a unui spatiu. Knauf a dezvoltat sisteme de pereti care imbina cerintele estetice cu perfectiunea tehnica, oferind raspunsuri pentru o arhitectura flexibila, variabila si inovativa.

Absorbtie fonica

In conditiile unui mediu cu un nivel sonor intr-o continua crestere, placile fonoabsorbante din gips-carton Knauf Cleaneo Akustik® reprezinta solutia ideala pentru spatii publice precum ar fi: sali de spectacole, amfiteatre, scoli, centre comerciale, aeroporturi, cladiri de birouri, cafenele si restaurante.

Perforatiile acestor placi si stratul subtire de pasla aplicat pe spate au capacitatea speciala de a absorbi reverberatiile sunetului, reducand zgomotul de fond si ecourile din incaperi.

Utilizarea Knauf Cleaneo Akustik® in diverse spatii conduce la imbunatatirea acusticii si la o crestere sensibila a confortului auditiv.

Design

Atat usurinta montajului si a finisarii, precum si diversitatea perforatiilor placilor Knauf Cleaneo Akustik® (patrate, rotunde sau slotline, de variate dimensiuni, uniform repartizate pe placa, intercalat sau aleator, dispuse in blocuri

sau pe toata suprafata placii) ofera libertate totala in a proiecta si crea tavane si pereti cu un design perfect. 

Purificarea aerului

Knauf Cleaneo Akustik® sunt placi speciale din gips-carton ce contin zeoliti – componenti minerali cu efect de filtrare, retin si dezintegreaza substantele volatile nocive si mirosurile neplacute (de ex: formaldehida degajata de mobila). Astfel, sunt recomandate in spatii inchise care necesita in mod continuu purificarea aerului (baruri, cafenele).

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 134 – martie 2017, pag. 73

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/03/11/knauf-gips-knauf-cleaneo-akustik-alegerea-inteligenta-pentru-solutii-acustice-cu-stil/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.