«

»

CONEST GRAND RESIDENCE – un ansamblu rezidential care redefineste stilul de viata si confortul

Share

Conest Grand Residence propune sa introduca un standard nou in ansamblurile de locuinte, in care unitatea de masura pentru o locuinta nu ar trebui sa fie reprezentata de metrul patrat, ci de confortul pe care il ofera.

Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu coerent, prin evitarea monotoniei si a austeritatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Zonele vitrate ale livingurilor au fost concepute pentru a oferi zveltete volumetriei, dand totodata identitatea ansamblului. Ritmul creat de balcoanele din zonele de capat a fost studiat astfel incat sa dinamizeze compozitia de ansamblu.

Spatiul interior a fost proiectat cu scopul de a oferi confortul firesc pentru o locuire urbana. Scopul nu a fost realizarea unui numar maxim de unitati locative, ci echilibrul intre eficienta folosirii spatiului si calitatea ansamblului.

Sistemul constructiv, modul de distributie a utilitatilor, detaliile privind instalatiile interioare, toate au fost gandite in jurul ideii principale de confort si in dorinta de a atinge nivelurile ridicate de performanta impuse de standardele actuale, corelate cu cele la nivel european.

Complexul creste in zona centrala a lasului, in Bulevardul Chimiei nr. 2, vizavi de lulius Mall, in apropierea campusului studentesc „Tudor Vladimirescu”. Aceasta zona care cunoaste o efervescenta urbana nemaipomenita, ofera noilor proprietari proximitatea Universitatii „Gh. Asachi”, a scolilor si a gradinitelor cu traditie si a unui puternic centru de retail si hypermarketuri.

Conest Grand Residence se dezvolta pe o suprafata de 12.000 mp si este compus din 3 cladiri de apartamente cu un regim de inaltime S+P+11E. Ansamblul rezidential cuprinde 460 de apartamente cu una, doua si trei camere. La ultimul nivel vor fi disponibile penthouse-uri.

Cele 368 de locuri de parcare sunt dispuse pe doua nivele sub si suprateran, pe intreaga suprafata a complexului.

Locurile de joaca pentru copii, spatiile verzi, sala de fitness, centru SPA si coffee shop-urile vor completa un stil de viata care redefineste confortul si aduce timp si atentie pentru lucrurile care conteaza cu adevarat pentru fiecare dintre noi. 

Conest Grand Residence
Bdv. Chimiei nr. 2, lasi
Tel: 0729 000 371, 0799 802 970
office@conestgrandresidence.ro

Antreprenor General
CONEST SA

www.conestgrandresidence.ro 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 137 – iunie 2017, pag. 30

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2017/06/01/conest-grand-residence-un-ansamblu-rezidential-care-redefineste-stilul-de-viata-si-confortul/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.