«

»

HELINICK: Am deschis prima statie din Romania de reumplere, recirculare si reciclare ecologica a agentilor curati

Share

Experienta acumulata de specialistii HELINICK in domeniul sigurantei si securitatii electronice incepand cu anul 1991, recomanda aceasta companie ca fiind lider national pentru solutionarea problemelor existente in orice mediu organizational.

Principalul obiectiv al specialistilor angajati in misiunea companiei noastre consta, fundamental, in: asigurarea unei game variate de resurse dedicate protectiei si sigurantei oamenilor si valorilor materiale. 

Sustinem conditii favorabile de protejare impotriva incendiilor

Focul este una dintre principalele provocari cu care se confrunta oamenii, in special ca urmare a urbanizarii oraselor mici si crearii de megapolisuri intre mai multe orase.

Specialistii nostri atrag atentia ca riscurile asociate cu izbucnirea unui incendiu vor putea fi tinute la un nivel acceptabil prin intermediul tehnologiei, a procedurilor profesionale de instalare si utilizare a sistemelor de detectie si stingere, dar si prin educarea factorului uman.

Interconectam valori umane si sustinem conditii tehnologice favorabile de protejare a vietii

Compania Helinick, prin intermediul Diviziei speciale de STINGERE, reuseste sa interconecteze valori esentiale pentru a intelege – in mod responsabil si sustenabil – legatura dintre:

  • Serviciile profesionale de proiectare si instalare a sistemelor de detectie si stingere a incendiilor;
  • Tehnologii certificate la nivel european si national;
  • Protejarea naturii – si respectarea protocolului KYOTO – prin umplerea, recircularea si reciclarea agentilor curati din cilindrii sistemelor de stingere.

Prevenirea si stingerea incendiilor este prioritara si obligatorie

Certificarile si autorizatiile din domeniul de referinta al Diviziei speciale de STINGERE sunt respectate cu maturitate de catre inginerii si tehnicienii nostri, care indeplinesc obligatii deontologice centrate pe siguranta vietii, protejarea naturii si a bunurilor omenesti.

Sistemele recomandate si folosite in Romania de catre compania HELINICK respecta standardele de conformitate ale acestora. In plus, specialistii HELINICK au experienta si cunostintele necesare pentru a facilita servicii post-vanzare de verificare si mentenanta, in situatiile in care exista, deja, anumite sisteme instalate.

Principalele avantaje ale colaborarii cu specialistii HELINICK:

  • Avem resursele financiare si profesionale necesare pentru a garanta functionarea corecta a sistemelor, inca din prima zi de utilizare;
  • Transparenta si educarea clientilor pentru serviciile post-vanzare sunt realizate, in mod responsabil, cu accent pe siguranta personalului si bunurilor din spatiul vizat;
  • Dispunem de resursele necesare pentru servicii preventive si corective;
  • Suntem certificati I.G.S.U. si dispunem de competente si capabilitati reale, fapt recunoscut de numerosi clienti de mare anvergura.

Conlucram in armonie cu factorul natural al mediului exterior 

Am deschis prima statie din Romania unde reciclam agentii curati din sistemele de stingere existente.

Agentii de stingere, utilizati ca parte componenta dintr-un sistem performant de stingere, sunt categorisiti in functie de clasa de incendiu a spatiului vizat.

Alegi sa lucrezi cu noi, alegi sa investesti responsabil in viitorul tau 

  • Experienta si expertiza noastra ne asigura posibilitatea de a gestiona, in mod responsabil, schimbarea si reciclarea ecologica a agentilor de stingere;
  • Cilindrii de gaz instalati in sistemele de stingere sunt inlocuinti in regim de maximum 48 de ore;
  • Verificarea tehnica periodica, in conformitate cu legislatia in vigoare – un nou ciclu.
  • Informatiile cu privire la veridicitatea sistemelor sunt autorizate de catre autoritatile competente, pentru confirmarea respectarii normelor in vigoare.
  • Noile sisteme de stingere, impreuna cu sistemele pentru care s-au folosit substante reutilizate, sunt insotite de documentatia relevanta, urmarindu-se, astfel, trasabilitatea acestora.

Beneficiaza acum de o noua generatie de agenti curati pentru cilindrii de stingere. 

si 

Sa pastram o atitudine pozitiva si responsabila in privinta prevenirii incendiilor. 

Contacteaza specialistii Helinick! 

Eraclie Arion nr. 4, Bucuresti
Telefon:021 404 44 63
Website: www.helinick.ro
E-mail: office@helinick.ro

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 148 – iunie 2018, pag. 30

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/06/01/helinick-am-deschis-prima-statie-din-romania-de-reumplere-recirculare-si-reciclare-ecologica-a-agentilor-curati-2/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.