«

FPSC: Conferinta de presa cu tema „Legislatia blocheaza investitiile” – joi, 19 iulie 2018, ora 10,00

Share

FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII organizeaza in ziua de joi, 19 iulie 2018, ora 10,00 – adresa str. Pictor Arthur Verona nr.17, (sala de sedinte sediul TIAB) – Conferinta de presa cu titlul:

„LEGISLATIA BLOCHEAZA INVESTITIILE”,

la care va invitam sa luati parte, transmitand publicului, mediului privat si institutiilor statului mesajul constructorilor.

In 2017 ponderea sectorului constructii in PIB a atins minimul ultimilor 10 ani, fiind de numai 4,6 % in conditiile in care potentialul sectorului este de circa 8-9 %.

Desi 2018 ar putea schimba tendinta ultimilor ani intr-o directie noua, reglementarile aplicabile domeniului nostru fie raman neschimbate, fie accentueaza problemele operatorilor economici sau modificarea acestora se tergiverseaza fara motiv.

Reprezentantii federatiei noastre vor analiza situatia actuala din piata constructiilor, implicatiile clauzelor contractuale restrictive, lipsa fortei de munca si lipsa unor masuri de compensare a plecarii lucratorilor romani, problemele in actualizarea contractelor aflate in derulare, piedicile legislative care franeaza proiectele.

Atat timp cat propunerile FPSC stau pe masa autoritatilor competente de luni de zile, acceptate la nivel de discutii, dar fara a fi transpuse in acte normative / instructiuni, va invitam sa va alaturati noua, pentru a da amploare mesajului constructorilor.

Va rugam ne confirmati prezenta la Tel. 0726 138 662, 0751 054 501 sau e-mail office@fed-psc.ro.

Valentin Petrescu
Presedinte FPSC

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: http://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/07/09/fpsc-conferinta-de-presa-cu-tema-legislatia-blocheaza-investitiile-joi-19-iulie-2018-ora-1000/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.