«

»

POLICOLOR: DEKO T8500 – tencuiala decorativa premium cu elasticitate ridicata

Share

Tencuiala decorativa DEKO T8500 este unul din cele mai apreciate produse din piata romaneasca si nu numai, ce vine cu o noua formula (continut de silicon, fibre naturale si poliuretan) menita sa imbunatateasca performantele produsului. Tencuiala decorativa premium cu fibre naturale, poliuretan si silicon este destinata constructiilor civile si industriale, Se foloseste  pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din: beton, gleturi, compozite pe baza de ciment, termosistem sau alte tipuri de suprafete.

Este recunoscut faptul ca SILICONUL confera la exterior o rezistenta deosebita la factorii de mediu, asigurand o protectie marita si imbunatatesc proprietatile izolatoare ale unei locuinte.

Poliuretanul confera tencuielii rezistenta mecanica foarte ridicata si rezistenta la cicluri repetate de inghet-dezghet.

Nu in ultimul rand, fibrele naturale, confera tencuielii decorative DEKO T8500 flexibilitate si rezistenta la fisuri.

Principalele beneficii ale noii tencuieli DEKO T8500 sunt:

  • elasticitate ridicata si rezistenta la fisuri
  • respinge apa
  • rezistenta mecanica foarte ridicata
  • rezistenta la cicluri repetate de inghet-dezghet
  • sistem computerizat de colorare, peste 1500 de culori

Toate aceste caracteristici se vor transforma in beneficii pentru utilizatori:

  • usurinta in aplicare
  • stabilitatea culorilor
  • economie in timp
  • consum redus

__________________________________________

Din gama de tencuieli decorative DEKO Proffesional, Policolor va mai recomada urmatoarele produse:

 

DEKO T8300 tencuiala silicon-silicat cu fibre, rezistenta la fisuri 

Tencuiala decorativa destinata constructiilor civile si industriale, pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din: tencuieli minerale, beton, gleturi, compozite pe baza de ciment, termosistem sau alte tipuri de suprafete.

 

DEKO T8700 tencuiala silicatica, rezistenta la foc 

Tencuiala decorativa fabricata pe baza de silicat de potasiu (sticla solubila de potasiu), agregate de granulatii diferite, pigmenţi special selectati, materiale de umplutură si aditivi specifici. Produsul se aplica pe vata minerala si pe sistemul de termoizolatie standard cu polistiren expandat si extrudat.

 

DEKO T8800 tencuiala dublu silicon – se aplica in zone extreme, mare, munte, etc  

Tencuiala decorativa pe baza de rasini siliconice, destinata constructiilor civile si industriale, pentru protectia si decorarea suprafetelor interioare si exterioare din: tencuieli minerale, beton, gleturi, compozite pe baza de ciment, termosistem sau alte tipuri de suprafete.

 

DEKO T8600 tencuiala  pentru soclu – aqua protect 

Tencuiala pentru protectia si finisarea decorativa a soclurilor cladirilor civile si industriale. Se poate aplica pe suprafete din: tencuieli minerale, beton, gleturi, compozite pe baza de ciment, termosistem sau alte tipuri de suprafete.

 

Tencuielile decorative sunt agrementate in sistem cu DEKOTherm.

 

Mai multe detalii gasiti la https://www.rigips.ro/Glet-de-finisare-Rigips-SUPER-TOP

 

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 150 – august 2018, pag. 35

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2018/08/01/policolor-deko-t8500-tencuiala-decorativa-premium-cu-elasticitate-ridicata/

1 ping

  1. Lucrezia a spus:

    Pregatirea suportului si aplicarea: Suprafata pe care se aplica tencuiala trebuie sa fie compacta portanta, rezistenta, curata (degresata si desprafuita), uscata. Aplicarea produsului DEKO T8500 tencuiala decorativa premium se realizeaza cu fierul de glet din otel inoxidabil si se structureaza cu drisca neteda din material plastic. Pe suprafete mari se recomanda aplicarea fara pauze, umed pe umed, pentru a se evita aparitia discontinuitatilor, a nadelor. Se aplica intr-un singur strat cu grosimea de : F20: 1-1,5 mm; R15: 1,5 – 2 mm; R25-2-3 mm. Dupa aplicare, daca este necesar, suprafetele exterioare vor fi protejate de ploaie, pana la uscarea completa (2-3 zile la 20°C). Se recomanda montarea unor folii protectoare peste schele.

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.