Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul revistaconstructiilor.eu.

Va rugam sa aveti in vedere Termenii si conditiile de mai jos, inainte de a folosi ori posta continut sub orice forma pe site-ul revistaconstructiilor.eu.

1. TERMENII JURIDICI SI CONDITIILE IN CARE PUTETI UTILIZA site-ul www.revistaconstructiilor.eu, denumit in continuare generic „site”, „revistaconstructiilor.eu” sau „Revista Constructiilor”.
Site-ul este detinut si operat de SC Star Pres Edit SRL.
Utilizarea site-ului ca vizitator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.
Prin termenul „vizitator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.
Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

2. ACCESUL LA SITE:
Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul revistaconstructiilor.eu, trebuie sa aveti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

3. REGULI DE UTILIZARE:
Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialele:
• violand legile in vigoare;
• incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

4. REGULI DE SECURITATE:
Nu sunt permise:
• copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, cu exceptia celor achizitionate in mod legal;
• stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
• incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
• incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea site-ului revistaconstructiilor.eu sau accesarea oricaror servere sau servicii care nu sunt publice, fara autorizatie;
• incercarea de a interveni in functionarea serverului de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”;
• folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. SC Star Pres Edit SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.

5. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor, sau accesul la serviciile puse la dipozitie de SC Star Pres Edit SRL prin intermediul site-ului.

6. MODIFICARI ALE SERVICIULUI
SC Star Pres Edit SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. SC Star Pres Edit SRL nu este raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
SC Star Pres Edit SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice pe acest site si nu au caracter retroactiv.

7. LEGATURI
Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. SC Star Pres Edit SRL nu garanteaza si nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu este responsabila in nici un fel de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe, sau disponibile pe, acestea.
SC Star Pres Edit SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de continutul, bunurile sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestora.

8. PROTECTIE
Prin accesarea acestui site sunteti de acord sa protejati Revista Constructiilor, partenerii si angajatii sai, de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie, datorita sau reiesind din continutul site-ului, sau datorita folosirii serviciilor site-ului, conexiunii la site, violarii conditiilor de utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

9. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Prin folosirea acestui site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
Utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Informatiile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. SC Star Pres Edit SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

SC Star Pres Edit SRL nu ofera nici o garantie ca:
• (1) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
• (2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
• (3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
• (4) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerintele;
• (5) orice eroare de program va fi corectata.
Orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu, dar in limitele prevazute de legislatia in vigoare. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la site-ul revistaconstructiilor.eu sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in aceasta sectiune.

10. LIMITARI ALE RASPUNDERII
SC Star Pres Edit SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC Star Pres Edit SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
• (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
• (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe site-ul revistaconstructiilor.eu;
• (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
• (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
• (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

11. ACEST SITE ESTE OFERIT IN ACEASTA FORMA FARA ALTE GARANTII.
Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz SC Star Pres Edit SRL nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.
Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.

Drepturi de autor
• 1. Continutul acestui site, articolele, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile, materialele video si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor. Ele sunt proprietatea SC Star Pres Edit SRL sau a afiliatilor/partenerilor sai.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al SC Star Pres Edit SRL, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC Star Pres Edit SRL si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip.
• 2. SC Star Pres Edit SRL ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale si necomerciale. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul explicit, scris al SC Star Pres Edit SRL.
Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
• 3. Site-ul poate cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot prezenta opiniile. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor prezente in site-ul revistaconstructiilor.eu revine in intregime autorilor acestora. SC Star Pres Edit SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.
De asemenea, SC Star Pres Edit SRL se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul opiniilor cititorilor pe care le-a acceptat spre publicare in paginile site-ului.
• 4. Odata acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a site-ului si se supun regulilor de copyright enumerate in aceasta sectiune.
Prin postarea opiniilor sau oricaror texte in paginile site-ului, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:
Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata;
Dreptul de copyright asupra materialului postat revine Revistei Constructiilor care este proprietatea SC Star Pres Edit SRL;
In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea SC Star Pres Edit SRL asupra textului postat, odata publicat in paginile site-ului.
• 5. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site sau postat pe site de catre terti violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de corespondenta sau la adresa de e-mail office@revistaconstructiilor.eu.
• 6. Daca vizitatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Star Pres Edit SRL isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Star Pres Edit SRL, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Revista Constructiilor, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

12. GDPR

Noi, Revista Constructiilor am luat cunostinta de noul REGULAMENT al Parlamentului European si al Consiliului Europei si informam clientii si partenerii nostri cu urmatoarele:
Datele cu caracter personal se considera acele informati care conduc la identificarea unei persoane si anume: CNP, numele, prenumele, adresa de domiciliu, numarul de telefon personal, adresa de email, ocupatia, venitul, datele biometrice, varsta, genul, etnia, rasa, orientarea religioasa sau sexuala, starea de sanatate.
• Societatea noastra nu stocheaza, nu detine, nu prelucreaza, pentru a vinde si manipula in orice fel, datele Dvs cu caracter personal asa cum sunt mentionate mai sus, respectiv in Regulamentul European.
• Totusi, desi prelucrarea sau vanzarea datelor cu caracter personal nu face parte din obiectul muncii noastre, in activitatatea noastra se intampla sa schimbam date cu caracter personal pentru desfasurarea contractului, ceea ce reprezinta atat un interes legitim cat si un temei absolut legal.
• Daca vor apare exceptii vom anunta si vom cere permisiunea, de fiecare data, atunci cand vom intentiona sa folosim aceste date in alt scop si durata de timp in care le pastram.
• In anumite situatii (curierat – evenimente – deplasari grup de afaceri – rezervari hotel – seminarii – conferinte etc.) vom fi nevoiti sa prelucram anumite date cu caracter personal despre Dvs, angajatii, partenerii si clientii companiei pe care o reprezentati.
• Va rugam ca la momentul comenzii catre noi, sa va indepliniti rolul de operator [definit clar de regulamentul GDPR] si sa ne definiti solicitarea Dvs de prelucrare, specificand durata de pastrare a datelor cu caracter personal, gradul de securizare etc. Ne vom conforma cerintelor Dvs exprese fara nici o alta intrebare.
• La randul nostru vom proceda la fel cu datele Dvs catre terti, in situatia in care subcontractam un furnizor, asa cum am mentionat (curierat – evenimente – deplasari – rezervari hotel etc.) care va prelucra datele Dvs cu caracter personal pe care le vor prelua de la noi, ii vom solicita, in mod expres, respectivul furnizor sa isi asume aceleasi obligatii catre noi pentru datele Dvs.
• Pentru protectia datelor cu caracter personal ale clientilor si partenerilor nostri, noi aplicam proceduri clare de minimizare a datelor colectate.

Va informam ca folosim datele Dvs pentru:
Folosim datele pentru unicul scop de a informa societatile din domeniul constructiilor si domeniile conexe, institutii, si pe cei care cauta si folosesc produsele si serviciile Dvs.
Iata tipurile de date ale Dvs pe care le colectam si modul cum le folosim ulterior:
– Adrese de email pentru a transmite informatii cu privire la produsele, serviciile si evenimentele partenerilor nostri.
– Numarul de telefon pentru a putea fi contactat rapid, in cazul in care alte companii doresc sa apeleze la serviciile sau produsele societatii Dvs.
– Numele societatii pentru a ne adresa direct domeniului/categoriei de activitate pe care o prestati.
– Datele de facturare ale partenerilor (CUI, nr CI, CNP, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal) nu sunt publicate in site-ul nostru si noi le folosim numai pentru a incheia contracte si a factura serviciile efectuate.

Aveti dreptul deplin de a ne solicita sa stergem din bazele noastre orice date care se incadreaza in noul Regulament si nu sunt publice, respectiv nu sunt publicate de catre Camerele de Comert si ANAF, printr-o solicitare in acest sens la adresa de email office@revistaconstructiilor.eu.

Aveti, de asemenea, dreptul deplin de a ne solicita sa va stergem din comunicarile prin email la adresa de email newsletter@revistaconstructiilor.eu.

 

Permanent link to this article: http://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/termeni-si-conditii/