«

»

CONSILIER CONSTRUCT: Un brand puternic

Share

Consilier Construct, societate avand ca obiect principal de activitate proiec­tarea, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale,  isi desfasoara activitatea atat pe plan intern, cat si pe plan extern, adaptandu-se permanent cerintelor impuse de integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Compania utilizeaza programe moderne de proiectare cu tehnica de calcul adecvata si personal de inalta calificare.

Societatea a obtinut certificarea in Sistemul Calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001 prin SRAQ, IQNET si CISQ si a fost distinsa cu nenumarate diplome de recunoastere in domeniu. Datorita faptului ca standardele calitatii aplicate de Consilier Construct au coincis dintru inceput cu standardele europene si internationale ale calitatii privind serviciile de proiectare, consultanta si asistenta tehnica in domeniul constructiilor civile si industriale, companii de renume, precum Scetauroute, BCEOM, Spea, Bonifica Spa, Inocsa Ingegneria si Louis Berger, au fost atrase de perspectiva parteneriatelor cu Consilier Construct, inca de la inceputul afirmarii sale profesionale.

Astazi, dupa 12 ani de activitate, Consilier Construct are in portofoliul sau zeci de asemenea colaborari soldate cu rezultate impresionante, planuri de viitor ambitioase si perspective excelente de a le pune in practica. Dupa ce a reusit sa se impuna ca un nume de rezonanta in realizarea proiectelor de infrastructura a transporturilor cu o suita de lucrari pentru  Autostrada Bucuresti-Constanta, pe sectoarele Lehliu-Drajna (proiect tehnic, detalii de executie, caiete de sarcini, asistenta tehnica, servicii de procurement si supervizarea executiei lucrarilor) si Constanta-Cernavoda (studiu de fezabi­litate), Autostrada Sibiu-Deva (proiect tehnic, detalii de executie, caiete de sarcini si asistenta tehnica), Autostrada Ploiesti-Sculeni (studiu de prefezabilitate), Autostrada Bucuresti-Pitesti (expertiza tehnica pentru reparatii sistem rutier), Consilier Construct s-a decis sa atace in forta domeniul constructiilor civile.

Consilier Construct s-a implicat intr-un proiect de anvergura avand ca obiect  reabilitarea infrastructurii educationale a municipiului Bucuresti, proiect finantat de Banca Europeana de Investitii, avand ca beneficiar final Primaria Municipiului Bucuresti (scoli, sali de festivitati, sali polivalente, bazine de inot, moder­nizarea si reabilitarea de constructii existente). Pentru cladirile existente s-au propus lucrari de extindere, mansardare si recompartimentare, de consolidare a structurii de rezistenta, lucrari pentru asigurarea sigurantei in exploatare, de reabilitare termica si hidrofuga (izolarea termica a elementelor sarpantei, inlocuirea tamplariei existente si a hidroizolatiilor deteriorate), tratamente acustice si protectii impotriva zgomotului (in cazul Scolii de Muzica si Arte Plastice nr. 3 „Cuibul cu Barza“), refacerea finisajelor interioare si exterioare.

Consilier Construct contribuie activ la crearea unui mediu competitiv si calitativ pe piata activitatilor de arhitectura, inginerie si servicii legate de acestea.

Demersul firmei este sintetizat de dl Bogdan Vintila, presedintele Consilier Construct, in cateva cuvinte edificatoare: „La Consilier Construct, consideram o datorie morala sa ne extindem orizonturile cu fiecare proiect pe care-l ducem la bun sfarsit. Fiecare lucrare este privita ca o provocare si este tratata cu atentie, diligenta si profesionalism. Dorim sa cream un brand puternic, sa-l impunem pe piata internationala a serviciilor si sa facem Europa mandra de noi. Avem motivatia si resursele  necesare pentru a accede in top“.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 23 – ianuarie-februarie 2007

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/02/22/consilier-construct-un-brand-puternic/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.