«

»

HOLCIM: Seriozitatea in afaceri

Share

Pentru noi, este foarte important sa fim perceputi drept cea mai respectata si mai atractiva companie din industria noastra. Putem realiza acest lucru, respectandu-ne promisiunile facute, oferind servicii de calitate si pastrand o permanenta comunicare cu partenerii nostri, declara Markus Wirth, director general al Holcim Romania.

 

Pornind de la un asemenea obiectiv, Holcim Romania a inre­gistrat anul trecut rezultate bune in ceea ce priveste performantele operationale si financiare. Conform datelor preliminare, in 2006 cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 774 de milioane RON (219 milioane de euro), ceea ce reprezinta o crestere de 28% fata de 2005, an in care compania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 603 milioane RON (166 milioane de euro).

In 2006, Holcim (Romania) a investit aproximativ 57 de milioane de euro intr-o serie de proiecte privind modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, proiecte sociale si de resurse umane.

Printre proiectele dezvoltate fac parte:

• continuarea modernizarii fabricii de ciment din Campulung;

• programe de dezvoltare profe­sionala si personala pentru angajati;

• lansarea Tenco® – liantul fara var pentru zidarie si tencuiala;

• lansarea primului portal dedicat dezvoltarii durabile;

• lansarea primei statii de betoane mobile a companiei in Campulung.

Intre realizarile si noutatile oferite de Holcim Romania in 2006, se remarca servicii si produse inovatoare pentru clientii sai.

Incepand cu anul trecut, compania ofera un serviciu nou pe piata romaneasca. HolFresh® este un echipament mobil, cu o capacitate de 10 metri cubi, care mentine betonul proaspat pentru aproximativ o jumatate de ora, timp suficient pentru pregatirea cofrajelor pe santier. Echipamentul mobil HolFresh poate fi inchiriat de la statiile de betoane din Craiova si Bucuresti.

Specialistii in constructii, meseriasii zidari, dar si persoanele care isi construiesc sau isi renoveaza casa au la dispozitie Tenco® – cel mai nou liant aditivat pentru zidarie si tencuiala, produs de Holcim Romania. Aplicabil pe diferite tipuri de suport (caramizi, BCA, beton etc.), Tenco® este un produs care usureaza munca meseriasilor, intrucat nu necesita adaugarea de var pentru realizarea mortarelor de zidarie si tencuiala.

Tot in 2006, compania a inaugurat prima statie de betoane mobila, amplasata la Campulung. Ea satisface nevoile de beton proaspat pentru proiectul privind modernizarea liniei de productie de la fabrica de ciment Holcim din zona.

Cel de-al doilea Raport de Dezvoltare Durabila al Holcim Romania  a fost publicat in primavara si ofera tuturor partenerilor de interes informatii complete si exacte cu privire la companie si la principalele arii de activitate.

Modernizarea fabricii de ciment din Campulung  a conti­nuat si in 2006. Hala de preomoge­nizare a fost finalizata si a inceput montajul structurii metalice pentru turnul cicloane. De asemenea, a fost finalizata si amplasarea pilo­nilor forati pentru linia cuptorului.

Holcim Romania a fost alaturi de victimele inundatiilor oferind sinistratilor din localitatea Rast, judetul Dolj, 40 de tone de ciment, 20 de tone de liant pentru zidarie si tencuiala Tenco®, 50 de betoniere mobile si 50 de roabe.

Pentru al saselea an consecutiv, Holcim Romania a investit si in programe de dezvoltare profesionala si personala a angajatilor sai.

In aprilie 2006, Holcim Romania a lansat www.societatedurabila.ro primul portal din Romania care pune la dispozitia publicului larg informatii, idei si proiecte valo­roase din domeniul dezvoltarii durabile.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 23 – ianuarie-februarie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/02/22/holcim-seriozitatea-in-afaceri/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.