«

»

DUCTIL STEEL: Plasa sudata – FORTE

Share

Calitatea DUCTIL STEEL Buzau este de acum marca inregistrata, bucurandu-se de aprecieri din partea beneficiarilor. In anul 2004, pornind de la exigentele calitative pentru intreaga productie, in premiera pentru piata metalurgica din Romania, DUCTIL STEEL SA a lansat sub numele FORTE o marca de produs pentru plasele sudate amprentate, mult solicitate in domeniul constructiilor.

 

Sub emblema FORTE, DUCTIL STEEL isi individualizeaza cali­tatea pentru fiecare lot de produse livrat pe poarta fabricii, iar punctele de vanzare ale distribuitorilor sai, raspandite in toata tara, va pun la dispozitie asemenea plase sudate de inalta performanta.

In spiritul „legalizarii“ calitatii singulare, DUCTIL STEEL isi marcheaza profilul prin amprentarea plaselor sudate cu initialele DS, deosebind aceste produse de altele similare, oferite de producatorii concurenti.

Astfel, partenerii si clientii DUCTIL STEEL isi vor putea da seama cu usurinta de provenienta structurilor de armare pe care le achizitioneaza, identificand amprenta „DS“ pe toata lungimea barelor.

Este o practica moderna si eficienta prin care producatorul confirma viabilitatea produselor sale, asumandu-si toate consecintele. La randul lor, beneficiarii au certitu­dinea ca folosesc pentru construc­tiile lor produse competitive.

Avantajele plasei FORTE

In conditiile mentinerii aceluiasi pret de vanzare cu al plasei sudate lisa, plasa amprentata „DS“ are numeroase avantaje tehnice:

• o comportare mult mai buna la procesele de fisurare si deformare, rezistenta si durabilitatea construc­tiilor fiind astfel garantate pe perioade foarte mari de timp;

• aderenta la beton mai mare decat a celor netede (conform cerce­tarilor efectuate de Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti), ceea ce determina performante tehnice deosebite si avantaje privind operatiile de tratare si intretinere a betonului;

• plasa sudata amprentata DUCTIL STEEL poarta ca element de identificare initialele „DS“, care atesta pro­ve­nienta produsului si permite diferentierea sa fata de produsele concurente.

Asadar, concurenta isi spune cuvantul, iar deviza „clientul nostru, stapanul nostru“ are ca punct de plecare calitatea produselor. Oferta Ductil Steel este cert com­petitiva pe piata materialelor de constructii.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 24 –martie 2007

 



Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/03/22/ductil-steel-plasa-sudata-forte/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.