«

»

TEGERO: Utilaje de constructii de calitate germana

Share

Firma Tegero SRL, infiintata in anul 1991, este o societate mixta germano-romana. Mai mult de 10 ani (1992-2005) a fost reprezentanta pentru Romania a firmei Orenstein & Koppel AG Germania, care acum face parte din concernul CNH. Incepand din anul 1996 s-au livrat primele utilaje noi in tara. Datorita calitatii si fiabilitatii apreciate de beneficiarii utilajelor O&K, pana in prezent sunt folosite in Romania peste 300 de utilaje O&K si Terex atat in cadrul firmelor mari, cat si al celor mici. In anul 1999, denumirea firmei s-a schimbat in „Tegero & Co.“, profilul de activitate largindu-se in domeniul hidraulicii, al reparatiei motoarelor diesel DEUTZ si al cutiilor de viteza ZF, CLARK, ALLISON.

 

Datorita pozitiei geografice avantajoase, firma Tegero & Co SRL raspunde prompt tuturor solici­tarilor din partea clientilor, in orice punct din tara, avand patru echipe de service si autovehicule dotate cu sculele si echipamentele necesare pentru interventii rapide la beneficiar. La sediul firmei, se afla parcul de utilaje second-hand, atelierele pentru reparatii capitale, masina de sertizat furtunuri hidraulice, magazia de piese de schimb si consumabile.

Avand sprijinul si experienta partenerului german, putem furniza in timp relativ scurt piese de schimb si componente pentru orice utilaje de constructii de provenienta straina.

Pe partea de utilaje, vindem masini folosite in constructii, cariere, balastiere, mine de suprafata etc., dintre care enumeram: incarcatoare frontale, excavatoare, compactoare, autogredere, autobasculante, utilaje speciale. Pentru motoarele Diesel, oferim diagnosticare, piese de schimb originale, reparatii si consumabile.

Service-ul asigura reparatii capitale si revizii pentru utilaje terasiere (atat la sediul propriu, cat si la sediul clientului), piese de schimb originale, consumabile, reparatii si piese de schimb pentru cutii de viteza ZF, Allison, Clark. Personalul Tegero beneficiaza de scolarizare in Germania si lucreaza cu suport oferit de documentatia tehnica a utilajelor din import.

Asiguram reparatia si piese de schimb, originale, pentru pompe si motoare hidraulice, aparatura de distributie si control si pentru scule pneumatice si hidraulice industriale.

Sertizam, de asemenea, furtu­nuri hidraulice cu 1, 2 si 4 insertii metalice, cu presiune de lucru de la 40 la 500 de bari si diametre de la DN 6 la DN 32.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 24 –martie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/03/22/tegero-utilaje-de-constructii-de-calitate-germana/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.