«

»

CONMET: Un nou standard de calitate

Share

Cu o experienta de 13 ani pe piata produselor metalurgice, Conmet Slobozia s-a impus pe piata de profil, devenind unul dintre cei mai importanti furnizori de produse metalurgice (tevi negre si zincate pentru instalatii, precum si de tevi patrate si rectangulare).

 

Conmet Slobozia este importator si distribuitor al unei game variate de tevi de instalatii, comercializand din stoc dimensiunile uzuale de tevi negre si zincate pentru instalatii, de la 3/8” pana la 4”, in gama de executie medie si usoara, tevi patrate, tevi rectangulare, tevi si fitinguri din polipropilena, executate conform standardelor europene si internationale.

Produse comercializate:

• tevi negre pentru instalatii de apa si gaze, sudate longitudinal, executate din benzi de otel laminat la cald, din marcile de otel OL 33, OL37-2, OL 44-2/3, conform EN 10025. Se  livreaza in lungimi de 6 m, cu diametre care variaza intre 20 si 114 mm;

• tevi zincate;

• tevi patrate si rectangulare, cu lungimi de 6.000 mm si grosimea peretelui variind intre 1,0 si 6,0 mm;

• tevi si fitinguri din polipropilena pentru instalatii termice si sanitare, agrementate tehnic. Acest tip de produse, destinat instalatiilor termice, prezinta o serie de avantaje in detrimentul celor clasice, din otel. Astfel, produsele din polipropilena au o durata de viata lunga, de pana la 50 de ani, au suprafata interioara lisa, nepermitand acumularea de depuneri, ceea ce duce si la lipsa pierderilor de presiune pe toata perioada de utilizare; au o rezistenta chimica si electrochimica ridicata, precum si un grad superior de izolare termica si fonica. Imbinarea se face prin sudura prin polifuziune, procedeu ce determina un montaj simplu si rapid ducand astfel la reducerea cheltuielilor cu manopera si la un interval redus de punere in opera a retelei. Polipropilena este un material netoxic pentru mediu si apa si, astfel, nu afecteaza sanatatea utilizatorilor. De asemenea, aceasta prezinta un grad ridicat de elasticitate determinand o buna rezistenta la variatii de temperatura, iar greutatea redusa faciliteaza manipularea si montajul.

Depozitarea si livrarea produselor se realizeaza in/ din depozitul modern al societatii, dotat cu utilaje specifice necesare desfasurarii activitatii de manipulare a acestui tip de produse, acordandu-se o atentie deosebita protectiei impotriva factorilor externi de umi­ditate care pot afecta stratul superficial al materialului.

La comanda, se pot livra:

• tevi negre si zincate sudate longitudinal, cu dimensiuni mai putin uzuale, cu diametrul de 5, 6, 7-12 toli;

• tevi din otel sudate, acoperite cu polietilena in 3 straturi, recomandate pentru transportul gazelor naturale si al produselor petroliere.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/conmet-un-nou-standard-de-calitate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.