«

»

DOKA: Expozitia Internationala de Constructii – BAUMA 2007. Forta inovatiei

Share

Inovatiile sunt forta motivationala din spatele planurilor de dezvoltare ale Grupului Doka.

De-a lungul timpului, o companie nu poate continua sa aiba succes decat satisfacand clientii cu promptitudine si la un nivel calitativ superior. Inovatia la Doka este un proces continuu, concretizat in produsele si serviciile care aduc cel mai mare beneficiu practic utilizatorului.

Expertii in cofraje Doka au ca obiectiv usurarea muncii pe santier, cu scopul de a reduce costurile de productie, concomitent cu asigurarea unor conditii de lucru in deplina siguranta.

Cererile si sugestiile clientilor din intreaga lume stau la baza acestui proces de inovare si sunt respon­sabile de obtinerea celor mai eficiente sisteme de cofrare ale firmei Doka.

La expozitia Bauma din 2004, Doka a lansat idei care au revo­lutionat tehnologia cofrajelor, si anume grinda „H20 Top“, singurul cofraj grinda cu anihilarea socului integrata, sau cofrajul panou Framax Xlife, cu o forma dezvoltata radical pentru o viata lunga.

Standul Doka de la Bauma 2007 va oglindi puterea de inovatie a organizatiei Doka din lumea intreaga si va expune ultimele noutati pe un teren de aproximativ 3.500 m² intr-o locatie impresionanta, unde sunt asteptati peste 100.000 de vizitatori.

Doka – Tehnica Cofrajelor urmareste un obiectiv clar, si anume sa imbine cu succes prelucrarea de inalt nivel si calitatea produselor, furnizand firmelor de constructii din intreaga lume solutii si servicii de cofrare astfel incat acestea sa construiasca mai rapid, mai bine, mai economic si cu un grad mai mare de securitate.

Echipamentele Doka intrunesc cele mai riguroase cerinte de siguranta a personalului pe santier, corelate cu o reducere a costurilor, pentru a da echipei posibilitatea sa lucreze mai repede si in deplina siguranta.

Utilizarea Sistemului de Platforma Xsafe, alcatuit din platformele de lucru speciale pliabile cu fatete integrate si protectie laterala, scarile care se pot instala oricand si trapele care se inchid automat, mareste semnificativ siguranta muncii pe santier.

Adaptabil muncii pe santier, cand este montat pe panourile sistemelor de cofrare pentru pereti cu inaltimi mai mari, Xsafe permite atasarea spraiturilor in spatele consolelor, oferind spatiu suficient de lucru si pentru caile de acces.

Conceputa pe modelul cofrajului cadru Framax Xlife, Platforma Xsafe este galvanizata, stabila, durabila si cu un design foarte economic.

Xsafe completeaza gama de produse de siguranta, testate de comitetul de calitate a securitatii si sigurantei in munca GSV: platforma de lucru in consola M pentru lucrarile de zidarie si constructii prefabricate si platforma pliabila K pentru constructii din beton.

Platformele in consola M sunt schele usoare de lucru si de protectie inalta, indeplinind prevederile normei DIN 4420 pentru lucrarile de zidarie, avand o sarcina maxima admisibila de 300 kg/m2. Platformele pliabile K sunt premontate, gata de pus in functiune, conforme preve­derilor DIN 4420, cu o sarcina maxima admisibila de 600 kg/m2.

Deplasarea catre orice punct de lucru se face printr-o cale de acces ce ofera toate conditiile de securitate a muncii.

DOKA – Tehnica Cofrajelor va asteapta cu toate noutatile in domeniu la standul expozitional N811 si platforma exterioara Nord F8 in perioada 23-29 aprilie, la BAUMA 2007 – München.

Nu uitati: Cu noi claditi viitorul!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/doka-expozitia-internationala-de-constructii-bauma-2007-forta-inovatiei/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.