«

»

GIP INSTAL: Instalatorii in prim-plan

Share

Amploarea luata in ultimii ani de catre sectorul constructiilor, cu precadere constructiile rezidentiale, comerciale si administrativ-economice, solicita din ce in ce mai mult o participare prompta si eficienta din partea societatilor specializate in instalatii. Acestea trebuie sa ofere investitorilor cele mai noi si moderne sisteme si materiale care sa asigure o fiabilitate sporita si un randament maxim obiectivelor construite.

SC Gip Instal SRL este una dintre societatile specializate in executia unei largi game de lucrari, atat ca antreprenor general, cat si ca subantreprenor, lucrarile sale de referinta executate in capitala si in tara fiind o buna scrisoare de recomandare pentru orice investitor dornic sa puna in opera o noua constructie.

La atuurile acestei recomandari, dl ing. Ion Oprescu, directorul general al societatii, mai aduce cateva precizari.

 

In privinta calitatii, societatea noastra se orienteaza si executa lucrari pentru a obtine satisfactia clientilor.

Grija fata de detaliu ne situeaza in topul firmelor de gen.

• Tehnologiile de executie puse la punct in colaborare cu furnizorii de materiale, pentru asigurarea unei fiabilitati ridicate a  materialului sau a echipamentului pus in opera, garanteaza realizarea si mentinerea parametrilor nominali ai acestora.

• Utilizarea unor unelte, scule, dispo­zitive, aparate de control, masini si utilaje performante, de ultima generatie asigura o finalizare rapida si fara probleme a oricarui tip de lucrari.

• Specificatiile tehnice ale materialelor, dotarilor si echipamentelor sunt intotdeauna respectate de catre muncitori prin grija cadrelor de conducere.

• Siguranta repetabilitatii in procesele de productie este data de aplicarea permanenta a sistemului de management al calitatii.

• Intrucat furnizorii nostri de mate­riale, dotari si echipamente sunt consacrati atat pe piata interna, cat si internationala, realizarea unor lucrari ireprosabile din punctul de vedere al calitatii este garantata.

• Relatia cu beneficiarul este permanent indreptata spre autoeva­luare pentru a mentine si chiar spori multumirea clientilor.

Fara a fi luata ca lipsa de modes­tie afirmatia, este suficient sa vizitati o serie de obiective la care am participat cu partea de instalatii si veti intelege ca pentru noi promptitu­di­nea, calitatea si eficienta sunt criterii de baza in tot ceea ce exe­cutam: magazinele Mobexpert  din orasele Bucuresti, Constanta, Cluj, Craiova, Brasov si Dej, Star Foods (depozit Popesti-Leordeni), Romstal Otopeni, ca sa le enumar pe cele mai complexe si reprezentative.

Contactati-ne, pentru a estima personal calitatea serviciilor pe care vi le punem la dispozitie!

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/gip-instal-instalatorii-in-prim-plan/

1 ping

  1. Desfundare a spus:

    Mai este de actualitate?

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.