«

»

HAN GROUP: Lucrari performante

Share

Timpul nu a trecut degeaba pentru multe firme cu profil de constructii, ele reusind nu numai un demaraj promitator, ci si incadrarea cu succes intr-un nou sistem investitional bazat pe un management performant. Aceasta inseamna o valorificare superioara a potentialului tehnic, tehnologic si logistic de care dispune sub imperiul exigentelor europene si mondiale. Este si cazul SC Han Group, societate cu capital integral romanesc, care s-a implicat inca de la debut in constructia de drumuri si lucrari conexe.

 

Beneficiind de specialisti bine pregatiti in punerea in aplicare a proiectelor de drumuri extraurbane, dar si a celor citadine, Han Group a realizat lucrari complexe finalizate la termen si de buna calitate. Printre ele enumeram: B-dul Obregia, Splaiul Independentei, B-dul Serban Voda, B-dul Tineretului si altele, dar si lucrari de intretinere la unele bulevarde si strazi din sectorul 4 al Capitalei.

In principal, s-a avut in vedere un lucru deseori neglijat, si anume realizarea de lucrari durabile si de calitate, cu scopul sporirii confortului, in special la trecerea rotilor peste gurile de canal, la utilitati (gaze, camine apa, camine telefon). Tehnologii inalte de montare a acestora s-au aplicat pe bulevardele si strazile mentionate mai sus.

Dotarea firmei a sporit an de an, dorinta fiind de a aborda cat mai multe lucrari in regie proprie, legate de constructia si intretinerea drumurilor.

In prezent, SC Han Group dispune de doua statii moderne de mixturi asfaltice de tipul Ammann-160 to/h, an de fabricatie 2004, respectiv 2007, precum si de trei esaloane de aster­nere de ultima generatie, echipamente de mare si mica mecanizare.

De asemenea, firma dispune de un laborator performant dotat cu aparatura moderna, instrument de baza in verificarea prezenta a cali­tatii produselor.

De retinut este si faptul ca mana­gementul SC Han Group este orientat permanent spre performanta, calea care asigura contracte pentru cat mai multe lucrari de infrastructura rutiera.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/han-group-lucrari-performante/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.