«

»

PLANNJA: Plannja HardCoat – strat de protectie pentru tiglele metalice

Share

In anul jubileului de 40 de ani de activitate, PLANNJA lanseaza un produs nou, revolutionar. Noutatea consta in stratul de protectie. Structura stratului de protectie din poliester, in amestec cu particule ceramice, confera o suprafata dura, mai rezistenta la impact si coroziune, cu un aspect matasos mat.

Acoperirile existente in prezent se vor retrage din productie succesiv, urmand ca noul produs sa le ia locul.

 

Plannja HardCoat a fost testata minutios timp indelungat si, in urma cu doi ani, a inceput sa fie introdusa ca acoperire de protectie pe tabla plana si pe anumite profile de otel din sortimentul Plannja. Acum a venit timpul lansarii ei ca un produs de sine statator, care va intari si mai mult imaginea de lider de piata a brandului nostru, declara dl Fredrik Edfast, seful productiei la Plannja AB.

Noua acoperire de protectie s-a dovedit a fi net superioara celorlalte existente. Plannja HardCoat confera tablei de otel o protectie eficienta la intemperii, vant si interactiuni mecanice.

 

Pe scurt: rezistenta la zgariere, rezistenta in timp a culorilor si un produs conform cerintelor privind grija fata de mediul inconjurator. Tabla de otel acoperita cu HardCoat este total reciclabila.

Plannja HardCoat, un poliester amestecat cu particule ceramice, este un produs original, marca inre­gistrata, patentat pe plan mondial.

Noi lucram de peste 15 ani cu vopsele bazate pe poliesteri, deci experienta noastra in acest domeniu este deosebit de larga si, in acelasi timp, dovedita. Cu Plannja HardCoat, am ridicat vopselele poliesterice la un inalt nivel calitativ, afirma Fredrik Edfast.

Pe parcursul anului 2007, celelalte acoperiri existente, Metallack si Mattpolyester, se vor retrage succesiv din sor­timentul de productie.

 

Plannja HardCoat se va folosi in primul rand la tiglele metalice, profile industriale, tabla plana si de faltuit. De remarcat ca noua acoperire confera tablei un aspect de suprafata matasoasa.

Pentru acest produs nou a fost elaborata si o noua gama cromatica, Plannja Colour System, alcatuita din 25 de nuante diferite, moderne, toate legate de culorile clasice existente in natura inconjuratoare.

Prin folosirea noului sistem de culori, va fi micsorat contrastul vizual dintre arhitectonica constructiilor si mediul natural din jur.

Pentru intrebari sau informatii detaliate, il puteti contacta pe seful de productie de la Plannja, dl Fredrik Edfast, la tel. +46-920-92944, e-mail: fredrik.edfast@plannja.se.

 

Plannja este unul dintre liderii de piata in ceea ce priveste produsele din tabla de otel in Europa. Produsele firmei contribuie la un sistem constructiv economic si estetic in acelasi timp.

Plannja garanteaza calitatea si functionalitatea produselor – Plannja it Works. In 2007, Plannja implineste 40 de ani de existenta.

Plannja AB, cu o cifra de afaceri de peste 160 de milioane de euro si cu cei 520 de angajati, face parte din concernul Swedish Steel, lider de piata, producatorul  otelului suedez.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/plannja-plannja-hardcoat-strat-de-protectie-pentru-tiglele-metalice/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa de email nu va fi publicata.