«

»

PROADITIV: Seal All Pro – produs polivalent pentru industria de constructii

Share

SC PRO ADITIV SRL va prezinta un produs de noua generatie, Seal All Pro, definit ca un produs polivalent pentru industria de constructii, datorita multitudinii de aplicatii.

Seal All Pro este produs de firma PTB Compaktuna din Belgia, care este prezenta pe piata aditivilor si materialelor de constructii avand o experienta de 50 de ani in cercetare, dezvoltare si productie.

 

Seal All Pro este un aditiv pe baza de dispersie polimerica pentru realizarea mortarelor si betoanelor de inalta calitate. Produsul confera mortarelor si betoanelor o lucrabilitate imbunatatita, flexibilitate remarcabila, capacitate hidrofuga sporita, aderenta buna chiar si pe suport umed, rezistenta la uzura prelungind, totodata, durata de viata a acestora.

Polivalenta este confirmata si de lucrarile ce pot fi realizate la standarde superioare prin folosirea unui singur produs, nefiind necesara achizitionarea a cinci produse diferite pentru a realiza o hidroizolatie pe suprafata umeda sau pentru a repara un beton deteriorat. Astfel se obtine o importanta economie de timp, dar si de resurse, intrucat Seal All Pro poate fi utilizat si ca primer pentru suprafete absorbante de ciment, dar si in mortar de lipire sau rostuire pentru diferite placaje atat la interior, cat si la exterior.

Iata cateva exemple de domenii de utilizare a produsului Seal All Pro:

• pentru repararea in strat subtire (de la 5 mm) a suprafetelor deteriorate din beton in urma inghetului, (ex. piete, parcari, strazi, trotuare etc.);

• pentru turnarea platformelor, pardoselilor industriale, repavarea in strat subtire, rezistenta in timp a acestora;

• la lucrari cu piatra artificiala, reparatia scarilor, a teraselor;

• ca amorsa, micsoreaza absorbtia de apa a suprafetelor care vor fi finisate;

• pentru formarea podului de aderenta la tencuieli, sape, placari cu gresie, faianta si pe orice suprafata unde este necesara aplicarea podului de aderenta;

• ca mortar de lipit: la lipirea lemnului, a metalului, sticlei, faiantei, gresiei,  marmurii, a diferitelor elemente de metal, a ornamentelor de ipsos etc.;

• pentru imbunatatirea mortarelor adezivi pentru placaje ceramice;

• lipirea canalelor, a conductelor din beton, puturilor de sedimentare, a altor elemente prefabri­cate din beton;

• la reten­cuiri elastice intre zidarie si beton, in jurul usilor si ferestrelor;

• pentru izolarea incaperilor umede, a pivnitelor, bazinelor de inot, tera­selor, peretilor umezi;

• poate fi folosit ca invelis exterior de beton, la poduri, placi de beton, stalpi;

• ca mortar de rostuit pentru rostuirea materialelor decorative din beton, pietre de granit, cuart si marmura;

• pentru realizarea teraselor, acoperisuri circulabile;

• ca protectie pentru suprafete de beton impotriva uleiurilor, a sarurilor, diferitilor acizi;

• in forma de pulbere, pentru realizarea diferitelor mortare uscate prefabricate pe baza de ciment.

In imaginile alaturate, am exemplificat cateva dintre calitatile acestui produs, calitati atestate de laboratoare de renume atat din tara, cat si din strainatate (foto 1, fig. 1).

Calitatea produselor este con­trolata conform standardelor ISO 9001:2000, produsul obtinand atat certificatul CE, cat si Agrementul Tehnic cu avizul MLPAT. De asemenea, lucrarile de referinta realizate cu succes in intreaga lume, dar si cele din tara confirma calitatea produsului. Lucrarile de la Tunelul Mont-Blanc, amenajarea pe apa a Aeroportului International din Hong-Kong sau reparatia a sute de bazine de apa sunt doar cateva dintre  provocarile care au fost rezolvate de specialisti folosind si respectand tehnologia de realizare a mortarelor si betoanelor cu Seal All Pro (foto 2, 3, 4).

Cei interesati pot afla mai multe detalii despre Seall All Pro, precum si despre alte produse din gama disponibila pentru industria de constructii din Romania la: www.proaditiv.ro, e-mail: office@proaditiv.ro sau la tel.: 0266-379050.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/proaditiv-seal-all-pro-produs-polivalent-pentru-industria-de-constructii/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.