«

»

RUUKKI: Sisteme metalice complete

Share

In domeniul constructiilor civile si industriale, Ruukki Romania proiec­teaza si furnizeaza sisteme metalice complete, hale industriale la cheie, structuri metalice pentru constructii, fatade arhitecturale, sisteme complete de acoperisuri metalice, profile trapezoidale si panouri sandwich. Ruukki este renumita pentru experienta vasta in livrarea de sisteme si componente, cat si in furnizarea de materiale in servicii integrate pentru centre logistice, centre comerciale si industriale.

 

Flexibilitatea mare in functie de nevoile pietei si scopul declarat de optimizare a solutiilor in concordanta cu necesitatile clientilor au condus la o varietate larga de tipuri de structuri metalice. Oferta privind structurile pentru hale industriale este foarte diversificata, pornind de la structuri clasice cu stalpi si grinzi cu zabrele sau structuri realizate din profile chesonate, din profile sudate cu sectiuni variabile, structuri din europrofile, pana la structuri cu des­chideri mari si foarte mari, in forma de arc. In functie de cerintele clientului, Ruukki poate realiza un studiu prea­labil al structurii dorite, astfel incat raportul siguranta/consum de materiale sa devina optim.

 

Placarile metalice pentru fatade au multe avantaje: sunt durabile, rezistente la variatiile de tempe­ra­tura, se executa rapid si economic si confera cladirilor un aspect modern. Calitatea solutiilor este garantata de materia prima, otelul, un material rezistent, confectionabil in dimensiuni precise, durabil si, nu in ultimul rand, reciclabil.

 

Ruukki Romania va ofera o varietate de sisteme de inchidere pentru pereti si fatade ce cuprind elemente precum: profile trapezoidale cu diferite inaltimi ale cutelor, profile galvanizate laminate la rece, casete structurale tip C sau panouri sandwich.

 

Pentru personalizarea unei hale industriale, Ruukki recomanda ca placarea fatadei principale sa se realizeze prin utilizarea profilelor arhitecturale din gama „high class“: Liberta si Fasetti; pe langa calitatea garantata a materialului si a finisajului suprafetelor, trebuie evidentiata si flexibilitatea sistemului ce consta in posibilitatea executarii elementelor intr-o varietate mare de tipodimen­siuni, permitand o proiectare fara constrangeri. Si, mai mult, prin alter­narea elementelor de fatada cu diferite adancimi si culori, putem asigura unicitatea fata­delor respective atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic.

 

Dezvoltarea companiei Ruukki in acord cu obiectivele pe care si le-a stabilit decurge din alegerea sectoarelor de activitate si din noua strategie pe care a adoptat-o, aceea de a oferi valoare adaugata in acord cu nevoile si cerintele clientilor sai.

 

Ruukki activeaza in Romania din anul 2001 ca reprezentanta a grupului finlandez Rautaruukki, in prezent, cel mai mare furnizor de otel si produse din otel din Europa de Nord, inclusiv Tarile Baltice. Cu o experienta de peste patruzeci de ani pe piata mondiala de profil, Ruukki este apreciat ca un partener de incredere si un important furnizor de solutii metalice complete in domeniul constructiilor civile, industriale si infrastructura.

 

Ruukki isi desfasoara activitatea in 23 de tari si are un numar de 14.500 de angajati. Actiunile companiei sunt cotate la Bursa din Helsinki (corporatia Rautaruukki: RTRKS). Rautaruukki Corporation activeaza din anul 1960. Din anul 2004, numele de marketing al corporatiei este Ruukki.

 

www.ruukki.com

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 25 – aprilie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/04/22/ruukki-sisteme-metalice-complete/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.