«

»

ATLAS: AplaColorSelect – sistemul de colorare computerizata

Share

Atlas Corporation dispune de ultimele tehnologii in domeniul vopselelor.

Cum preferintele beneficiarilor se indreapta in special catre emulsiile si tencuielile colorate, oferta Apla cuprinde o varietate mare de optiuni: fie ca este vorba de produse care se pot achizitiona gata colorate, in 20 de culori standard pentru AplaLux – emulsie pentru interior, 18 culori standard pentru AplaCryl – vopsea acrilica pentru exterior si 20 pentru AplaTencoPlast – tencuiala decorativa texturata, fie ca este vorba de colorare computerizata.

 

Pentru obtinerea vopselelor lavabile si a tencuielilor colorate Apla intr-o diversitate  foarte mare, Atlas pune la dispozitia clientilor sai sistemul de colorare AplaColor­Select, cu masina automata dotata cu retetar compute­rizat, care prezinta avantajul rapiditatii si al unei dozari precise.

In sistemul AplaColor­Select, se pot obtine 1.200 de culori pentru vopsele AplaLux pentru interior si AplaCryl pentru exterior, precum si 180 de culori pentru tencu­ielile decorative AplaTencoPlast.

Beneficiarul poate alege oricare din marea varietate de nuante, apoi precizeaza cantitatea de vopsea de care are nevoie, iar masina de colorat AplaColorSelect dozeaza automat cantitatea de pigmenti ce trebuie alocata fiecarei culori. Dupa dozare, un mixer special amesteca vopseaua astfel incat pigmentul sa fie inglobat in toata masa in mod uniform. Beneficiarul va descoperi astfel produsul finit exact in nuanta pe care a ales-o din paletarul de culori.

Pentru simularea diverselor combinatii cromatice, orice beneficiar poate accesa aplicatia AplaHome­Perfect de pe site-ul www.apla.ro, care usureaza considerabil decizia in privinta alegerii culorilor, fie ca e vorba de interioare sau fatade.

Sistemul AplaColorSelect ofera avantajul obtinerii culorilor preferate dintr-o gama foarte larga, atat pentru vopselele pentru interior si exterior, cat si pentru tencuielile decorative texturate, alaturi de calitatea si durabilitatea foarte bune ale produselor Apla, cu care clientii deja s-au obisnuit.

Sistemul AplaColor­Select este prezent in magazinele importante din tara si este foarte usor de identificat datorita reclamelor luminoase si altor insemne AplaColorSelect.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 26 – mai 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/05/07/atlas-aplacolorselect-sistemul-de-colorare-computerizata/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.