«

»

ATLAS: AplaTencoPlast – tencuieli decorative texturate

Share

Pentru fatade moderne si estetice, Atlas Corporation comercializeaza tencuie­lile decorative texturate de ultima tehnologie AplaTencoPlast, intr-o foarte variata gama de culori si texturi.

AplaTencoPlast este o tencuiala flexibila pentru exterior si interior, disponibila in trei texturi diferite: Rice, Fine Shell si Crust, in 20 de culori gata preparate, dar si in alte 180 de nuante ce pot fi obtinute cu ajutorul sistemului de colorare AplaColorSelect.

Este aplicabila pe suprafetele din ciment, mortar, beton, caramida, beton prefabricat, gips-carton, piatra si panouri prefabricate din lemn. AplaTencoPlast este sub forma de pasta, iar dupa ce este aplicata pe perete, rezulta un invelis de cuart si granule de silicati perfect aderent, cu un inalt grad de elasticitate si rezistent la agresivitatea mediului.

AplaTencoPlast protejeaza si decoreaza cladirile si poate fi asociata cu sistemul AplaWallTherm, care asi­gura un grad ridicat de termoizolare.

 

Caracteristicile Apla TencoPlast:

rezistenta excelenta in orice conditii atmosferice (soare, ploaie, inghet);

• elasticitate mare;

• patrunde in porii si microfisurile suprafetei de acoperit;

• rezistenta mecanica la socuri, vibratii sau frecari;

• aderenta si rezistenta excelente la suprafetele alcaline;

• grad mare de acoperire;

• pastrarea timp indelungat a nuantelor de culoare;

• lucrabilitate buna, fara a stropi sau a se scurge in jur;

• nu arde si previne intinderea flacarilor;

• previne aparitia ciupercilor si a mucegaiului.

Timpul de uscare este intre 24 si 48 ore, in functie de conditiile de clima si stratul suport, iar consumul este de 2,5 – 3 kg/mp.

Pe langa faptul ca AplaTencoPlast are o calitate foarte buna, fatadele finisate cu aceasta vor avea o durabilitate foarte mare, fara riscul aparitiei crapaturilor, acesta fiind contracarat de flexibilitatea materialului. Culoarea se va mentine constanta timp indelungat si poate fi selectata dintr-o gama variata de nuante foarte placute.

Produsul este distribuit la nivel national de forta de vanzari a Atlas Corporation. Filiale ale companiei sunt la: Braila, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 26 – mai 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/05/07/atls-aplatencoplast-tencuieli-decorative-texturate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.