«

»

DEZNA CONSULTING: Utilaje pentru drumuri

Share

Crearea unei infrastructuri moderne noi, dar si reabilitarea celei vechi sunt doua dintre problemele vitale ale Romaniei. O asemenea infrastructura se poate realiza doar cu utilaje moderne de ultima generatie. Firma Dezna Consulting SRL din Arad, in baza unei experiente de peste 12 ani, aduce pe piata romaneasca produse competitive ale unor firme italiene, la preturi mai accesibile pentru orice utilizator.

 

In acest sens, atat pentru asfaltari de drumuri noi, cat si pentru repararea celor vechi, Dezna Consulting SRL va asigura produsele furnizate de firma „Antec International“ SRL din Bologna. Vibrofinisoarele pentru asfalt marca „Antec“, realizate conform ultimelor tehnologii europene, inglobeaza experienta si traditia unor firme de prestigiu in domeniu si acopera o gama larga dimensional. Motorizarile Deutz garanteaza o fiabilitate deosebita.

Minivibrofinisoarele  PT 2600 MB pe senile (foto 1)  si PW 1500 pe roti (foto 2) sunt recomandate pentru lucrarile de asfaltare in spatii inguste, cum ar fi: alei, trotuare, spatiul dintre sinele de tramvai, dar si pentru reparatiile curente la carosabil in urma frezarilor.

Vibrofinisorul PT 2600 MB a fost expus la prima editie a Construct Expo – Utilaje 2007, unde a avut un succes deosebit.

Gama de utilaje PT/PW 3500 si PT/PW 5000 pe senile, respectiv roti, ale caror grinzi sunt dotate cu vibratie si tamper, incalzite cu GPL sau electric, prevazute cu sisteme digitale de palpatoare longitudinale si transversale, asigura lucrari de foarte buna calitate, iar datorita pretului promotional pe piata romaneasca reprezinta o  alternativa viabila la marcile consacrate.

De la aceeasi firma, va recomandam rulourile compactoare RVT de 1,5 si 2,5 tone, fier – fier, cu dubla tractiune si dubla vibratie, realizate fiecare in trei variante constructive pentru a acoperi toate exigentele cerute de beneficiari.

O alta problema importanta a infrastructurii o reprezinta siguranta circulatiei. Aceasta este la randul ei strans legata de calitatea marcajului rutier. In acest domeniu, Dezna Consulting colaboreaza cu renumita firma „CMC“ SRL din Como, fondata in 1980, lider nu numai pe piata italiana, ci si pe cea europeana.

Firma produce o gama larga de masini de marcaj rutier, atat airspray, cat si airless, de la masini mici pana la variante mari, autopropulsate, pentru lucrari de mare productivitate.

La Construct Expo – Utilaje 2007, a fost prezentata o masina speciala pentru executia de marcaje rutiere cu material plastic topit la rece – doua componente (foto 3).

Masina poate executa:

• linii stropite, care au avantajul de a nu diminua aderenta pneurilor la carosabil (foto 4);

• linii stropite cu barete sonore (foto 5);

• benzi sonore – marcaje de atentionare pe portiuni de drum periculoase (foto 6).

Fisele tehnice ale masinilor prezentate in acest material pot fi consultate pe pagina de internet: www.dezna.ro.        

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 26 – mai 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/05/07/dezna-consulting-utilaje-pentru-drumuri/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.