«

»

EUROBODY: Universul echipamentelor specializate

Share

Eurobody s-a prezentat la Targul Echipamentelor de Constructii din 21–25 martie 2007 cu o gama larga de produse din cadrul utilajelor pentru constructii:

• macarale pliabile montate pe autosasie si bene pentru transport materiale;

• autotransportor container pentru materiale vrac echipat cu macara cu graifer;

• autobetoniere.

 

Macaralele pliabile reprezentate de producatorul Autogru PM au o larga aplicabilitate putand fi folosite pentru incarcarea materialelor vrac sau paletizate. Sarcinile care pot fi manevrate cu acest tip de macarale sunt cuprinse in gama 400–23.000 kg.

Montajul acestor macarale se realizeaza pe autosasie cu sarcini maxime autorizate de la 3,5 tone pana la 48 tone, in configuratii conforme cu cerintele clientilor si indicatiile tehnice oferite de softurile de specialitate care dau refe­rinte precise pentru optimizarea echipamentelor in cadrul unui pachet intreg.

Eurobody produce autobetoniere la nivel tehnolo­gic si calitativ mondial.

Promovarea modelului de 9 mc pe piata romaneasca, in cadrul acestei expozitii, s-a realizat in prezenta domnului Hans-Georg Stetter – presedintele societatii Intermix GmbH.

Proiectul de realizare a autobetonierelor este bazat pe componente hidraulice Sauer – Danfoss, pentru actio­narea tobei de malaxare, si pe o constructie metalica, care asigura o functionare cu costuri reduse de mentenanta si durata lunga de viata.

Montajul acestor echipamente este verificat cu programe specializate in analiza aspectelor privind circulatia pe drumurile de santier sau pe drumurile publice in conditii de siguranta, conform legi­s­­latiei in vigoare din Romania, precum si normelor europene.

Autotransportoarele container sunt prevazute cu dispozitiv de ridicare cu carlig si macara cu graifer.

Variantele de autotransportoare furnizate de Eurobody au in componenta de baza o rola de stabilizare care permite incarcarea containerului in conditii de siguranta pentru operator si autosasiu.

Intreaga oferta prezentata in randurile anterioare include utilaje fabricate in concordanta cu normele UE. Macaralele sunt livrate impreuna cu certificate ISCIR si autorizatie RAR.

Pentru lucrari de mentenanta, EuroBody asigura interventii prompte prin cele 3 sedii de service specializat din Bucuresti, Cluj si Timisoara, cu personal de specialitate si ateliere mobile de service.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 26 – mai 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/05/07/eurobody-universul-echipamentelor-specializate/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.