«

»

ISOPAN: Profile zincate (Z, C) – productie proprie

Share

In zilele noastre, domeniul constructiilor industriale a devenit tot mai solicitant prin permanenta cautare a unor solutii optime si profitabile in ceea ce priveste realizarea incintelor industriale metalice de mari dimensiuni, rezistente, durabile si eficiente.

Noile concepte tehnologice de realizare a halelor industriale au dus la aparitia pe piata romaneasca a unei largi oferte de panouri termoizolante tip sandwich sau tip caseta si tabla cutata cu interior izolant, profile meta­lice, materiale cu care firma Isopan s-a impus pana acum pe piata autohtona.

 

Venind in intampinarea cerin­telor pietei, firma Isopan a achizi­tionat anul acesta din Germania o noua linie tehnologica cu un abkant computerizat de ultima generatie, de 8 m lungime, care realizeaza profile din tabla cu grosimi cuprinse intre 2 si 3 mm, a carui falca mobila permite realizarea unor profile cu multe abkantari cu unghiuri mai inchise, care nu se puteau executa pana acum pe utilajele de pe piata.

Linia tehnologica este dotata cu derulator tabla, ghilotina, masina de fasiat.

Pe langa varietatea formelor care se pot executa pe aceasta linie tehnologica, de retinut este lungimea sa de 8 m, care face posibila montarea profilelor obtinute dintr-o bucata, nemai­fiind necesara inadirea acestora.

Un alt avantaj al utilajului este sistemul cu falca mobila, care, spre deosebire de cel cu cutit si prisma, da o mare precizie unghiurilor si, de asemenea, datorita acestei tehnologii, straturile de zincare ale tablei nu au de suferit.

Pe langa profilele zincate cele mai uzitate de tip C, tip Z – se poate executa o gama larga de tipuri de profile, care servesc ca elemente de structura usoare (pane si rigle metalice, cadre ferestre/usi, montanti etc.).

Profilele se pot executa din tabla proprie, zincata sau vopsita intr-o gama variata de culori RAL (1,5–3 mm grosime), sau la solicitare din tabla clientului, iar fisele tehnice de executie pot fi solicitate specialistilor nostri.

Avantajele utilizarii profilelor zincate:

• reducerea greutatii proprii a struc­turii, comparativ cu solutiile tradi­tio­nale (solutia cu table sudate sau profile laminate la cald);

• profilele sunt demontabile, toate fixarile facandu-se cu suruburi;

• montaj rapid;

• costuri scazute.

Asigurandu-va atat de calitatea materialelor, cat si de intreaga noastra disponibilitate in vederea fina­lizarii unor proiecte de referinta, va stam la dispozitie cu informatii si solutii tehnice.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 26 – mai 2007

 

Autor:
Cristina Talpa – director tehnic ISOPAN

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/05/07/isopan-profile-zincate-z-c-productie-proprie/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.