«

»

ACOM: Nou, modern, eficient!

Share

Romania inregistreaza o crestere din punct de vedere economic, fapt ce se evidentiaza prin numarul mare al constructiilor din ultimii ani.

Reteaua de distributie a companiei ACOM, extinsa la nivel national, detine in momentul de fata un numar de 145 de comercianti si 95 de producatori de materiale de constructii. Conceptul de afaceri ACOM presupune asocierea de firme cu un volum important al van­zarilor de materiale de constructii, constituita in scopul obtinerii unor avantaje importante la conditiile de cumparare si livrare a marfii. Totodata, ACOM implementeaza un concept care sa accentueze gradul de notorietate al actionarilor prin publicitate activa si marketing centralizat. De asemenea, atat consultanta de specialitate privind produsele si utilizarea acestora, cat si strategiile comune de vanzare si promovare a materialelor de constructii sunt doar o parte dintre elementele care stau la baza con­cep­tului companiei ACOM.

Targurile de specialitate ofera companiei oportunitatea consolidarii pozitiei dobandite pe segmentul specific, dar si cooptarea unor noi parteneri. La Construct Expo – Ambient (Romexpo, mai 2007), ACOM Materiale de Constructii a avut stand propriu in Pavilionul Central, prilej cu care specialistii firmei au purtat numeroase discutii cu vizitatorii interesati de o poten­tiala colaborare. Acest lucru a evidentiat inca o data interesul multor parteneri pentru a stabili legaturi de afaceri privind productia si comer­cializarea materialelor de constructii. In acest sens, ACOM ramane pe mai departe receptiv la orice solicitare din partea firmelor care doresc o colaborare eficienta.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 27 – iunie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/06/07/acom-nou-modern-eficient/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.