«

»

BUCURESTI TRADING: Sisteme de garduri Dirickx

Share

Dirickx este o companie franceza infiintata in 1921 de catre Armand Dirickx. Atelierul in care a produs primul gard masura numai 30 m2. Pana in 1928 se extinsese la 300 m2. Acum, Dirickx este lider pe piata de garduri si imprejmuiri in Franta, avand 6 unitati de productie in intreaga lume, cu o suprafata totala de 69.390 m2. In 2003 Dirickx a avut o cifra de afaceri de 111 milioane de euro si 930 de angajati in cele 4 colturi ale lumii.

Gardurile firmei franceze DIRICKX, fabricate pe baza unei experiente de 80 de ani, corespund cerintelor arhitecturii moderne in privinta esteticii si functionalitatii.

In prezent, pe langa cerintele de baza – durabilitate, rigiditate, montaj simplu, un rol important il joaca si estetica gardului sau acomodarea la specificul terenului.

 

Gama de garduri si imprejmuiri DIRICKX este variata, oferind produse adecvate din punctul de vedere al functionalitatii si esteticii, incepand cu garduri pentru imprejmuirea caselor private, pana la panouri utilizate in cazul celor mai stricte cerinte de securitate.

Unitatile de productie DIRICKX sunt certificate conform standardului ISO 9001/2000.

Gama de produse:

• sisteme de garduri cu panouri;

• sisteme de garduri in colac;

• sisteme de garduri pentru tere­nuri de sport;

• sisteme de garduri de securitate cu accesorii speciale;

• porti industriale.

 

Sistemul Axis Design

Acest sistem este unic in domeniu. Stalpii si panoul de gard – din plasa sudata in puncte, formeaza un sistem perfect care corespunde chiar si celor mai exigente asteptari. Este oferit in 5 variante, de calitate superioara, cu o estetica deosebita.

Sistemul Axis Design este premiat international.

 

Avantaje

Instalare simpla: fara suruburi si elemente de fixare; panoul de gard se fixeaza in locasul stalpului, pe toata inaltimea. Astfel sistemul devine sigur si foarte stabil.

Plastifiere: pe suprafata otelului zincat este aplicat materialul plastic cu aderenta superioara, asigurand astfel rezistenta marita la imbatranire si conditii meteo nefavorabile.

Capacitate de adaptare la specificul terenului: curbe, unghiuri, dife­rente de nivel.

Gard Dirickx cu poarta: sistemul de gard AXIS DESIGN cu poarta OPPIDUM – realizat din profil special, formeaza o structura armonioasa.

Soclu din beton: optional, pentru a usura intretinerea terenului.

Garantia DIRICKX: Garantia de specialitate 10 ani. Societatea Diricks se angajeaza la asigurarea calitatii in fabricarea gardurilor DIRICKX.

 

Tehnologie de instalare

Datorita lipsei accesoriilor, la instalarea sistemului Axis Design se economiseste timp si se reduc costurile.

Foto a: Realizarea gropilor la distante de 2,37 m sau 2,53 m in functie de latimea panourilor. Adancimea gropilor variaza in functie de tipul solului.

Foto b: Betonarea stalpului nr. 1.

Foto c: Fixarea primului panou de stalp.

Foto d: Fixarea elementelor de rigidizare din plastic, care sustin temporar panourile de stalp, in timpul montarii si intaririi betonului (apoi se indeparteaza).

Foto e: Fixarea stalpului 2 la panoul de gard, putin rotit pentru pozitionare.

In cazul instalarii gardurilor cu panouri la terenuri de joaca, capatul tepos trebuie orientat spre sol.

Tipuri de garduri:

 

AXIS DR – reco­mandat pentru imprejmuirea terenurilor consi­derate periculoase. Sarmele orizontale duble, de 8 mm, asigura o stabilitate excelenta.

 

AXIS D –  recomandat pentru imprejmuirea sigura a terenurilor industriale, admi­nistrative. Sarmele au 5 – 6 mm grosime.

 

AXIS SR – stabilitate si siguranta sporita prin rigidi­zarea panourilor de gard prin indoire; dimensiunea ochiurilor: 100 x 50 mm; sarmele au 6 mm grosime.

 

AXIS C –  siguranta si estetica deosebita; dimensiunea ochiurilor: 200 x 50 mm; grosimea sarmei este de 5 mm.

 

AXIS S – stabili­tate sporita datorita ochiurilor; dimensiunea ochiurilor: 100 x 50 mm; se monteaza cu stalp AXOR; este recomandat pentru terenuri industriale si sociale.

 

Axor Surete

 

Axis Design Elegance: colectie noua, unica, avand o estetica deose­bita datorita efectului de acoperire cu nisip, in zece nuante.

 

Sistemul AQUASURE

Piscinele sunt, cu siguranta, o modalitate excelenta de relaxare, dar pot fi si o sursa importanta de pericole. In cursul verii 2003, 29 de copii s-au inecat in piscine private din Franta. Singura modalitate de a preveni aceste accidente este limi­tarea accesului copiilor la piscine prin instalarea unui gard de protectie.

Avantaje:

• conform standardului European NF P 90-306; inaltime minima 1,30; poarta Aquasure are inchidere automata, magnetica; sistemul de inchidere la 1,50 m de pamant, inchidere cu cheia; sistem cu linii drepte sau curbe pentru a se integra perfect in decor; este realizat din aluminiu si protejat anticorosiv cu vopsea poliesterica alba lucioasa;

• instalare usoara si rapida a panourilor preasamblate de 1 m sau 2 m; pot forma unghiuri de 80 grade sau mai mult.

 

KIT TENIS –  Garduri speciale pentru terenuri de sport

• Gardul este special realizat pentru imprejmu­irea terenului de tenis.

• Se instaleaza usor; este foarte rezistent datorita grosimii sarmei.

• Pachetul contine toate elementele necesare imprejmuirii tere­nului de tenis 18 x 36 m (inclusiv poarta).

• Inaltime: 3 – 3,5 – 4 metri; dimensiunea ochiurilor: 45 mm; grosimea sarmei: 2,4 mm sau 2,9 mm; culoare: verde.

…citeste articolul integral in Revista Constructiilor nr. 27 – iunie 2007

 Daca v-a placut articolul de mai sus
abonati-va aici la newsletter-ul Revistei Constructiilor
pentru a primi, prin email, informatii de actualitate din aceeasi categorie!
Share

Permanent link to this article: https://www.revistaconstructiilor.eu/index.php/2007/06/07/bucuresti-trading-sisteme-de-garduri-dirickx/

Lasă un răspuns

Adresa de email nu va fi publicata.